De ce în lumea modernă nimeni nu iubește femeia puternică? Cine este ea?

Cine este femeia puternică? De ce nimeni nu o iubește în lumea modernă?

Femeia puternică este un diagnostic?

Imaginea negativă care a primit-o femeia puternică se datorează inconștienței colective. De fapt, a fost creată de milioane de fete care se temeau de viața independentă și, prin urmare, se agățau de orice posibilitate pentru a-și întârzia maturizarea. A fi puternică în înțelegerea acestor fetițe, înseamnă să devii una care poate avea grijă de sine, care își poate asigura necesitățile, își poate apăra dorințele. Și acest lucru este destul de dificil! Această perspectivă sperie fetele infantile. Ele cred că vor fi nevoite să muncească până la epuizare. Să ducă pe umerii lor problemele, să facă lucruri plictisitoare care nu inspiră. E mult mai plăcut să trăiești din contul partenerului, pretinzând că ești slabă și incapabilă.

”Eu am venit să înfrumusețez această lume” – spune ea, având în vedere banalul parazitism. – ”Am nevoie de un soț puternic și iubitor, care îmi va putea face viața specială”. Cu alte cuvinte are nevoie de cel care va munci pentru dorințele ei, îi va venera lenea și nu-i va înainta nicio pretenție. Atunci ea va fi fericită!

Adevărul este că, multe fete uită că neputința învățată și dorința de a fi sub tutela cuiva te pune în poziția unui ”copil dependent”, care este obligat să se supună în tot celui care oferă. Cel slab nu poartă nicio responsabilitate pentru viața sa, nu se poate apăra sau întreține. Și lui i se oferă toate acestea, dar, în schimb, i se va cere ascultare, lipsindu-l de avantajele lumii adulte – libertatea de alegere, independența, puterea.

Cine este femeia cu adevărat puternică?

Cu siguranță nu este o divă cu ochii în lacrimi, cu spatele încovoiat și sufletul ars.  O femeie puternică nu poate provoca o impresie repulsivă. Dimpotrivă, ea este plină de energie, infectându-i pe toți cu puterea de voință și carisma sa. Exact astfel de persoane ni se par incredibil de atractive, vrei să ajungi la ele, vrei să le iubești. Și, bineînțeles, în jurul lor sunt o mulțime de admiratori. Ele nu au timp să se plângă. Sunt pline de resurse și obțin plăcere de la viață, de aceea sunt atât de solicitate. În timp ce femeile slabe se plâng, absorb energia cuiva. Ele sunt ca niște vampiri, de care vrei să fugi. Simțiți diferența?

Faptul că femeile puternice sunt folosite, de asemenea, este o confuzie. Dacă arăți bine, ești inteligentă, s*xy și la mare căutare, după tine vor alerga cu daruri și îți vor oferi tot felul de servicii. În timp ce femeile slabe nu posedă un astfel de farmec. De aceea, sunt forțate să se agațe și să manipuleze – să alerge după bărbați, să joace jocuri, să seducă. Ele sunt plictisitoare și pustii. Și nu fiecare bărbat ar vrea să-și lege viața cu un “vampir”.

Un sfat pentru femeile infantile

Dacă te-ai săturat de singurătate, dacă vrei să te simți iubită și solicitată – nu mai visa să trăiești din contul cuiva și să primești bonusuri pentru asta. Doar cei slabi fac acest lucru, de aceea, bărbații fug de tine, nu-ți acordă atenție, te trădează. Chiar și cei mai apropiați oameni au obosit de tine.