Influenta negativă și pozitivă pe care o poate avea femeia asupra bărbatului.

Femeia are o influență puternică asupra bărbatului. Unul și același bărbat poate fi diferit, în funcție de cine este alături de el. Practic femeia ”creează” bărbatul. Ea dezvăluie în bărbat anumite calități, iar altele le neutralizează. De cele mai multe ori acționează inconștient, utilizând experiența din familie și scenariile de gen.

Dacă femeia nu are încredere în bărbatul ei – nimeni nu va avea încredere. Chiar dacă e demn de încredere, toți cei care îl înconjoară se vor îndoi de el.

Dacă femeia este veșnic nemulțumită, atunci în familie toți devin la fel de nemulțumiți. Vor fi nemulțumiți de casă, de cină, de haine sau vacanțe.

Dacă femeia vede în bărbat doar defecte și neajunsuri – acestea se înmulțesc în fiecare zi. Chiar și cel care are un potențial enorm de a fi un soț bun, devine rău.

Dacă femeia nu-și respectă bărbatul, nimeni nu-l respectă. Nici rudele, nici prietenii, nici colegii. S-ar putea spune că femeia scrie pe fața lui un cuvânt care îl caracterizează. Și conform acestei inscripții, ceilalți oameni construiesc relații cu el.

Dacă femeia crede că putea să-și găsească un bărbat mai bun, acesta este primul pas spre trădarea masculină. Se spune că femeia este cea care înșală prima. Doar că ea face asta mental. Iar bărbatul înșală fizic după ce soția i-a  “permis” prin gândurile sale că nu este cel mai bun.

Dacă femeia are un suflet zgârcit și nu vrea să-și încălzească soțul cu dragoste, el va căuta alinarea în alcool și droguri.

Dacă femeia nu-i permite bărbatului să comunice cu prietenii, să meargă la pescuit sau alte activități pe care ea le consideră inutile, bărbatul va găsi altă odihnă – alcool, fumat, jocuri etc.

Dacă femeia nu-și deschide inima, el devine zgârcit. Și atunci nu-i vei putea cere nimic. Atunci când femeia închide calea spre inima ei, bărbatul închide accesul spre portofel.

Dacă femeia este prea independentă – face totul singură și nu are nevoie de nimeni, atunci soțul devine iresponsabil. Chiar dacă, înainte era destul de responsabil, el pare să-și piardă această abilitate, se relaxează și crește împreună cu canapeaua.

Dacă femeia este supărăcioasă, atunci bărbatul devine furios. Furia se manifestă diferit în corpul nostru.

Dar există și partea inversă.

Dacă soția vede în soțul ei calități bune și pune accentul pe ele, atunci acestea încep să crească și să se înmulțească.

Dacă soția își respectă soțul – atunci prietenii și colegii încep să-l respecte. Îl susțin și ajută în situații dificile.

Dacă soția are încredere în soțul ei – și alți oameni vor avea încredere în el.

Dacă soția nu ascunde nimic de soțul ei, nu-l minte, își deschide inima – atunci soțul nu-și va putea minți sau înșela soția.

Dacă soția își deschide inima – el devine generos. Va începe să caute motive să o iubească și să o facă fericită.

Dacă soția își slujește sincer soțul – el o va lua sub protecția lui. Va avea grijă de ea și o va proteja de orice.

Dacă soția va trata cu înțelegere temperamentul soțului și va încerca să-l satisfacă, atunci soțul va muta munții pentru ea. Pentru a face acest lucru, trebuie să înveți să-i vezi calitățile, nu să le măsori cu stereotipurile tale.

Dacă femeia vrea să-și păstreze familia și pentru asta, depune toate eforturile ei feminine (sincer și cu dragoste), aceeași dorință se naște și în inima soțului.

Universul ne dă exact cât merităm. Nu ne putem alege părinții, copiii, frații și surorile. Dar cu soții totul este diferit.

Există iluzia alegerii. Există sentimentul că putea fi altul mai bun. Însă asta este doar vizibilitatea alegerii. Partenerul, de asemenea ni-l oferă Universul. Și din moment ce ți-a dat un astfel de soț, înseamnă că asta ai meritat. De ce și pentru ce – trebuie să te gândești. Și ce să faci în continuare cu asta – este deja alegerea ta și spațiul tău pentru creativitate.

Aveți grijă unii de alții!