14 Gânduri care te vor lua prin surprindere și îți vor da bătăi de cap!

Uneori îți trăiești viața și nu-ți bați capul de nimic, iar apoi mergi la culcare sau să faci un duș, și brusc în capul tău încep să apară mii de gânduri neașteptate, de la care creierul începe să înebunească.

Acest articol este exact despre astfel de gânduri. Iar ție ți-au venit în cap astfel de idei vreodată?

1.Posibil, plantele la fel ca și fermierii ne cresc special, ne hrănesc cu oxigen și așteaptă până când vom muri și ne vom descompune, ca să ne ,,mănânce” în calitate de îngrășăminte. 

2.Cândva, în viitor, Google Earth va putea să le arate oamenilor de știință, cum arăta planeta cu sute de ani în urmă. 

3.Cea mai gustoasă parte a castravetelui are același gust, ca și cea mai neplăcută parte a pepenelui verde. 

4.Cu cât ești mai gras, cu atât ai mai multe șanse, că jucând jocul cu sticla, aceasta va arăta spre tine. 

5.Dacă dimensiunea organului masculin la bărbați ar fi la fel de evident ca mărimea sânilor la femei, această lume ar fi complet altfel.

6.Majoritatea dintre noi ar vrea să fie acum la fel de ,,grași” ca și pe timpurile, când pentru prima dată s-au gândit, că sunt grași. 

7.Basilic Cumberberscotch probabil este unicul actor, numele căruia poate fi schimonosit în orice mod, și acesta oricum rămâne în continuare de recunoscut. 

8.Te-ai gândit vreodată în ce limbă gândesc câinii? Hămăit? Schiolălăit? 

9.Ce dacă Pâmântul este anume acea stație de alimentare creepy din filmele de groază, la care se tem să intre extratereștrii? 

10.Deja foarte curând, noi toți vom începe din nou să folosim în vorbire deceniile, denotând timpul, – anii ’20, anii ’30, anii ’40 însă deja, vorbind despre secolul 21.

11.Fiecare oglindă se vinde fiind deja utilizată.

12.Probabil ai întâlnit deja câțiva oameni necunoscuți, care își trăiau ultima zi din viață, fără să bănuiești acest lucru. 

13.Să vezi cum cineva mai întâi râde, apoi plânge – este trist, însă să vezi cum cineva, mai întâi plânge, iar apoi brusc începe să râdă – este al naibii de înfricoșător. 

14.După moarte, e-mailul tău va fi captat de spam. La fel cum pădurile sălbatice captează un oraș abandonat.