Doar o Femeie Iubitoare va face aceste 10 Lucruri pentru bărbat și va aduce armonie în viața lui.

Mulți bărbați, cedând presiunii sociale, consideră că relația cu femeia este ceva secundar. Munca, prietenii, pescuitul sunt mai importante, ei cred naiv că aceste lucruri oferă gust vieții. De fapt, numai o femeie iubitoare poate aduce satisfacție și armonie în viața bărbatului. Și pentru asta există 10 dovezi:

1.Ea va aduce pozitivism în viața ta

Această femeie te iubește, iubește lumea și acestă iubire îi umple fiecare celulă, fiecare os, mușchi și curbă. Iubirea ei strălucește prin viața de zi cu zi și ea rămâne la fel de luminoasă și pozitivă, dacă o vei motiva în fiecare zi.

2. Ea te va ajuta să uiți de durere și relațiile din trecut.

Ea e unică, prezența ei involuntar necesită atenția ta. Ea te distrage cu mintea, fericirea și zâmbetul său. Te iubește atât de profund, încât orice cicatrice și durere din trecut, vor dispărea de la sine. Vei uita tot ce ți-a frânt inima și vei învăța să iubești din nou.

3. Ea îți va arăta ce este dragostea adevărată.

Nu acea dragoste incompletă pe care o cunoșteai. Și nici dragostea care dispare, atunci când apar dificultăți. Ea te va iubi întotdeauna, cu răbdare, bunăvoință și fără teamă va trece împreună cu tine toate urcușurile și coborâșurile. Ea nu va evada. Te va iubi astfel încât îți va umple toate spațiile goale din viața ta.

4. Ea nu-ți va permite niciodată să simți un gol în interior.

Te va umple mereu cu dragoste – în zilele proaste, diminețile grele, după pierderi mari și în cele mai dificile momente. Cu ea, nu te vei simți niciodată nemulțumit sau singur.

5. Ea te va învăța să ierți

Ea iubește lumea și protejează această dragoste, chiar și atunci când își vede slăbiciunea. Ea va ierta răul pe care i l-au provocat și te va învăța și pe tine asta. Îți va arăta cum să eliberezi atașamentul. Îți va arăta cum să scoți durerea din corp și să o arunci în vânt. Cu ea vei învăța cum să te vindeci, cum să eliberezi și cum să te eliberezi.

6. Îți va fi întotdeauna credincioasă.

O femeie care iubește puternic nu va pleca niciodată, pentru că nu vrea să-ți provoace durere. Ea poate iubi lumea, dar iubirea pe care o simte pentru tine este sacră.

7. Îți va deschide inima pentru emoții.

E emoțională. Are sentimente și nu se teme să fie deschisă și sinceră. Ea este acea femeie care va îndepărta treptat coaja sub care îți ascunzi adevărata esență. Ea îți va arăta o versiune neprelucrată a sa și, tu la rândul tău, vei face același lucru – vei învăța să iubești în cel mai realist și frumos mod.

8. Va lupta cu tine și, cel mai important, de dragul tău.

Pentru că te iubește, ea va lupta cu tine. Te va provoca, te va împinge și te va înnebuni. Dar face toate astea, doar pentru că îi pasă de tine. Îi pasă suficient de mult, încât să treceți împreună prin infern, astfel încât să ieșiți de acolo mai apropiați și mai puternici.

9. Va alege întotdeauna să lucreze asupra problemei, decât să plece.

Dragostea ei este puternică, dar asta nu înseamnă că relația voastră va fi fără nori. Însă ea întotdeauna va alege dialogul pentru a clarifica lucrurile, va face un compromis. Ea nu-și va împacheta lucrurile și nu va pleca, atunci când vor apărea problemele.

10. Îți va iubi părțile întunecate.

Lucruri de neiertat. Locuri, amintiri, regrete și gânduri pe care le păstrezi în secret în cele mai întunecate colțuri ale minții tale – ea le va iubi. Iubirea ei va fi lumina care pătrunde prin acest întuneric, curăță pânzele de păianjen de pe ceea ce ai ascuns și ai încercat să uiți. Ea te va iubi și va iubi tot cu ce ai venit din trecutul tău, îți va iubi neîncrederea, fricile și răul.