Așteaptă Omul care va face Iubirea voastră Ușoară…

Oamenii au luptat, luptă și vor lupta unul pentru celălalt și pentru relația lor. Suntem educați să credem că iubirea adevărată este întotdeauna dificilă, murdară și contradictorie.

Scriu acest articol pentru a respinge aceste stereotipuri.

Iubirea nu trebuie să fie principala dificultate în viața voastră, nu trebuie să fie principala sursă de suferință. 

Se crede că omul demn de iubirea adevărată ar trebui să posede calități precum e capacitatea de a lupta pentru fericirea sa, sacrificiu, rezistență. Însă, adevărul este că sufletul pereche dăruit de soartă, nu este greu de iubit.

Iubirea corectă este întotdeauna ușoară.

Iubirea corectă – este atunci când citiți o carte unul lângă celălalt, într-o liniște confortabilă. Este atunci când conversația voastră în timpul unei călătorii cu mașina treptat dispare și vă bucurați de liniștea plăcută și priveliștea naturii.

Iubirea corectă – este atunci când mai des sunteți de acord, decât vă certați. Atunci când mai mult construiți, decât distrugeți relația, pentru că ambii vă doriți nu numai să o păstrați, ci și să o dezvoltați în continuare.

Iubirea corectă nu se construiește pe baza conflictelor, ci numai pe baza armoniei. Pe baza sprijinului reciproc și continuu și înțelegerii că împreună sunteți o echipă.

Conflictele pot apărea în orice relație. Dar trebuie să aștepți omul care le va trata ca pe un rău care poate fi controlat. Omul care va căuta în conflict un numitor comun, dar nu va încerca să-și dovedească cu toată puterea doar adevărul său.

În viața reală, nu este nimic bun și frumos în faptul că vă despărțiți permanent, vă împăcați, faceți o pauză și vă reuniți din nou. În viața reală, toate acestea sunt doar o pierdere de timp și energie. Sunt absolut inutile.

Pentru că dragostea voastră nu ar trebui să existe pe fundalul conflictelor, iar relația nu ar trebui să se transforme în ceva dramatic, murdar și dureros.

Cât mai puțină suferință și cât mai multă ușurință – asta este garanția unei relații de iubire corecte.

Să-ți arăți iubirea pentru omul cu care ești într-o relație, ar trebui să fie la fel de simplu, ușor și firesc precum e respirația. Iar dacă în relația voastră totul este diferit, cel mai probabil nu ești cu persoana de care ai nevoie.

Iubirea corectă pare ușoară, chiar și în cele mai dificile momente. Și merită să aștepți o astfel de iubire.