Adevărul incomod despre bărbați: 9 lucruri pe care femeile nu vor să le audă

Există lucruri pe care nu vrem să le recunoaștem și în care nu vrem să credem nici în ruptul capului. Iată câteva dintre cele legate de bărbați și de relațiile amoroase.

1. Femeile nu trebuie să perceapă fiecare gest frumos ca pe un semn al unei simpatii serioase. Ar putea fi doar un semn al prieteniei sau al unei intenții pentru o aventură de o noapte.

2. O relație liberă practic niciodată nu se termină cu bine, mai ales dacă femeia își dorește un viitor împreună.

3. „Nu sunt gata pentru o relație serioasă” este o justificare stupidă atunci când bărbatul nu are sentimente puternice pentru o femeie. Cel mai probabil, el nu este îndrăgostit de tine.

4. Cuvintele neconfirmate prin fapte nu înseamnă nimic. Dacă îți spune că îi este dor de tine, dar nu poate găsi niciun minut în orarul său încărcat ca să te vadă, înseamnă că nu-i este dor. Acceptă acest lucru.

5. Relațiile la distanță și mai ales cele virtuale rareori se încheie cu un mariaj. Nu face să speri că anume relația ta va fi o excepție.

6. Oricât de puternică ar fi iubirea, merită să înțelegi că a renunța la prieteni, carieră și hobby e o mare greșeală.

7. Întotdeauna există probabilitatea că un bărbat poate pleca fără anumite explicații. Chiar dacă ți s-a părut că e într-adevăr un băiat de treabă.

8. Oricât de rafinat ar fi gustul tău la bărbați, într-o zi te vei îndrăgosti de cineva care nu-ți merită atenția.

9. Probabilitatea că un bărbat se va schimba spre bine după nuntă este foarte mică. Dacă n-a mers prea bine până la oficializarea relației, mai bine să nu faci acest pas important.