Iată de ce femeia are un rol atât de important într-o relație! Fericirea familiei e în mâinile ei!

Semnificația esoterică a influenței femeii asupra soartei lumii din jurul ei este una foarte largă: Femeia – creatoare, ocrotitoare, vindecătoare și dăruitoare de viață. Aflându-se în diferite ipostaze în diverse perioade ale vieții sale, femeia este înzestrată de către natură cu calități, care sunt anume atunci importante și necesare.

Gândirea creativă feminină este mult mai puternică decât cea masculină, astfel încât capacitatea ei de a influența destinul este foarte mare, atât propriul său destin cât și destinul soțului său…

Atunci când femeia simte fericire și plăcere într-o relație, bărbatului ei începe să-i meargă bine în toate, în fața lui se deschid toate ușile și norocul îi calcă pe urme oriunde nu ar porni și orice nu ar decide să facă.

Acest lucru se întâmplă pentru că cu starea sa interioară fericită și satisfăcută, cu puterea gândirii sale creative, femeia îl binecuvântează pe soțul ei să aibă succes și atrage evenimente favorabile în viața lui.

Prin femeie pornește spre bărbat fie un curent de bunătate, noroc și prosperitate, fie un curent de putere distructivă…

Femeia este strâns legată de sferele subtile, de lumea energiilor, de aceea gândurile ei, starea ei emoțională interioară care formează planul fizic, se realizează mai ușor. Dacă femeia este nemulțumită de viața de familie, nu este mulțumită de soțul ei, va fi dificil pentru el să obțină succesul, să-și realizeze planurile…

De ce bărbații înțelepți nu economisesc pe cadouri pentru femeile sale? De ce tind să le ferească de orice lucru neplăcut și să le înconjoare doar cu impresii frumoase și îmbucurătoare? Pentru că ei știu, că femeia fericită și satisfăcută este sursa bunăstării și fericirii a întregii familii.