Aceste 7 VISE te avertizează despre unele evenimente importante din viața ta.

Visele – sunt reflexia omului, oglinda sufletului său. În ele suntem capabili să simțim, să acționăm, să ne bucurăm sau să experimentăm durerea, să simțim tot ceea ce trăim în viață. Subconștientul nu doarme, el ne ajută să scăpăm de stres și suprasolicitare.

În subconștientul nostru este ascuns un potențial energetic pentru perfecționarea și îmbunătățirea viitorului și multe vise indică acest lucru. Ele nu arată doar starea noastră mentală – dar reflectă viitorul, pentru care ne putem pregăti și la dorință îl putem schimba. Influența acestor vise este mai îndelungată: durează câteva luni. Universul ne oferă acest interval de timp pentru a lua o decizie importantă și a ne îmbunătăți viața.

Dacă ai visat:

1. Obiecte închise.

Deseori visăm obiecte închise pe care nu le putem deschide. Poate fi orice: o fereastră, o cutie, un sertar sau o ușă. Dacă în vis ești preocupat să deschizi ceva cu orice preț, ar trebui să acorzi atenție acestui lucru. Forțele superioare încearcă să te informeze. Trebuie să fii atent(ă): oamenii ascund ceva important de tine. Știind asta, poți scăpa de multe probleme.

2. Ai primit un apel sau un mesaj.

Dacă în vis cineva insistent vrea să te contacteze, ține minte: acesta este Creatorul. Dacă visezi un telefon care sună sau un mesaj primit, înseamnă că viața ta este pe cale să se schimbe. Dar, pentru a obține fericirea, trebuie să fii atent(ă) și să acorzi atenție fiecărui detaliu, pentru a nu pierde oportunitățile de succes. De regulă, răspunsul este la suprafață.

3. Zbori în vis.

Un astfel de vis înseamnă că eviți responsabilitatea, inițiativa și deciziile ferme. Forțele superioare vor să rupi acest nod și să nu mai fugi de obligațiile sale. Doar educându-te poți vedea lumea cu alți ochi.

4. Luna

Înseamnă că îți dezvălui rapid potențialul creativ, dar îți este teamă de eșec și critici. Universul îți sugerează că este timpul să ieși din zona de confort și să-ți schimbi viața în direcția bună, să te descoperi, să te eliberezi de cadrul impus.

5. Un drum.

Astfel de vise sunt foarte simbolice. Totul depinde de emoțiile pe care le simți în vis. Dacă în calea ta nu există obstacole, înseamnă că  mergi în direcția bună, rămâne doar să faci un pas sigur spre propria fericire. Atunci când întâlnești obstacole, ești avertizat că ai pierdut cursul, că ți-ai pierdut scopul.

6. Flori.

Atunci când visezi plante înflorite – înseamnă că în viitorul apropiat te așteaptă schimbări plăcute. Acest lucru se aplică tuturor domeniilor vieții. Florile ofilite semnalează că nu poți renunța la trecut. Forțele superioare îți trimit un indiciu că este timpul să întorci pagina și să începi o viață nouă.

7. Apa

Dacă, în vis interacționezi cu apa, de exemplu, bei apă, te scalzi, te îneci trebuie să privești dacă apa clocotește sau dimpotrivă, este calmă. În primul caz, ar trebui să te calmezi și să treci peste această perioadă dificilă. În cel de-al doilea, te așteaptă probleme, care pot fi rezolvate manifestând zel și perseverență.

Cu cât visezi mai mult, cu atât energia ta este mai puternică. Sensul principal al visului este eliberarea emoțiilor negative primite în timpul zilei. Dar dacă îți asculți subconștientul, îți poți îmbunătăți viața.