Fericirea se ascunde în tăcere! Fiecare gând și cuvânt rostit îți influențează destinul!

Când în viața ta se desfășoară evenimente importante, încearcă o practică diferită – nu spune nimănui despre ele. Astfel, păstrând tăcerea, vei conserva în interiorul tău puterea și potențialul energetic a tot ce se întâmplă.

Procedează la fel și atunci când cineva încearcă să te atragă în povestirile sale, păstrează-ți calmul și controlează-te, nu te lăsa implicat în emoțiile altora. Asta te va ajuta să consolidezi o liniște interioară și să fii mult mai rezistent față de factorii din exterior.

Cuvintele ne influențează viața!

Oamenii de știință au ajuns la concluzia că cuvintele sunt capabile să îți modeleze ADN-ul. El este sensibil atât față de informația auditivă, cât și față de cea vizuală. Atunci când vorbești sau când citești, impulsurile electromagnetice sunt propulsate până la receptori, influențând răspunsurile acestora. Unele cuvinte îți pot îmbunătăți materialul genetic, altele îl traumează.

În așa fel, rugăciunile stimuleză posibilitățile de rezervă ale aparatului genetic, iar blestemul distruge programele de unde, ceea ce înseamnă că se dereglează dezvoltarea normală a organismului.

Unii cercetători sunt de părerea că prin intermediul gândurilor oamenii își creează propriul aparat genetic. De exemplu, dacă un copil a preluat de la părinții săi un anumit program și începe să înjure, astfel el își distruge viața, dar și anturajul atât din punct de vedere social, cât și psihologic.

Aparatul nostru genetic depinde de ceea ce gândim, ce spunem și ce cărți citim. Totul se tipărește în genom.

Cuvintele nu doar ne influențează, ele ne formează realitatea. Calitatea vieții tale depinde de conversațiile pe care le duci. De exemplu, când spui ,,Nu pot să cred” în raport cu un bun pe care îl posedă o altă persoană, cel mai des îți minimalizezi șansele de a avea și tu acel lucru.

Spunând ,,Sunt grasă” îți programezi, de fapt, organismul să-și modifice metabolismul ca să fii predispusă spre obezitate.

Spunând ,,Sunt slabă” poți începe să te percepi ca pe un om slab și din punct de vedere spiritual. Poți spune în schimb că ai un corp bine proporționat ca să te simți mai bine.

Gândurile tale se materializează, de aceea este în favoarea ta să înlocuiești  atitudinea negativă cu una pozitivă.