Iată 6 Semne ale maturității feminine! Niciunul dintre ele nu ține de aspect!

E dificil să definim exact ce este maturitatea feminină în sine, dar fiecare femeie poate observa unele schimbări în percepția și comportamentul său, care pot fi recunoscute ca un progres.

1.Femeia matură nu ascultă pe nimeni. Mai exact, ea aude și ascultă dar singură trage concluziile. Nu se supune deciziilor luate în prealabil sau părerilor autoritare. Ea își ascultă doar propria inimă.

2.Femeia matură nu așteaptă nimic de la bărbat. Ea crede în el! Ea știe că un bărbat adevărat va găsi o modalitate să își demonstreze puterea, posibilitățile și sentimentele.

3.Femeia matură nu clasifică bărbații în tipuri și subtipuri. Nu alege în funcție de horoscop sau de experiențele altor femei. De asemenea, ea nu formează clasificări ale romanelor cu evoluțiile probabile ale fiecăruia dintre ele. Ea își concentrează atenția pe ceea ce își dorește de la un bărbat concret într-un moment concret și este mereu deschisă pentru surprizele vieții.

4.Femeia matură nu caută să placă bărbaților, ea nici nu se gândește la asta. Ea a dovedit deja totul tuturor. Fără îndoială, are grijă de sine și iubește să arate bine. Însă ea nu este orientată spre efectul exterior – atenția ei este îndreptată spre centrul ființei sale.

5.Femeia matură nu pretinde să ocupe locul fiicei în viața bărbatului și concurează doar cu rivale demne de nivelul său. Asta înseamnă, că ea nu caută un sponsor și este gata să se bazeze doar pe propriile resurse.

6.Femeia matură nu pune bărbatul în centrul vieții sale. Dragostea poate fi pentru ea o valoare foarte importantă, poate fi chiar principala valoare, însă nu și unica.

Femeia matură… Aș dori să continui până la infinit, însă las ca fiecare femeie să continuie această frază așa cum consideră de cuviință.