,,Cum arată mama mea” – compunerea amuzantă a unui copilaș! Tata râdea cu lacrimi!

Mama mea este slăbănoagă. Adică tuturor le spune că este slabă. Ea are picioare nu prea lungi iar la talpă are picioarele plate.

Capul ei este un pic mai mare decât al meu, pentru că ea este foarte deșteaptă. Pe față are ochi de culoare gri – verde și gene lungi, iar pe pleoape are farduri albastre. Sprâncenele ei pot fie de culori și forme diferite – cum le desenează.

Nasul ei este obișnuit, dar puțin coroiat, din cauza că ea a căzut în copilărie de pe bicicletă pe nas. Buzele ei eu nu știu de ce culoare sunt, pentru că ea le vopsește cu diferite rujuri permanent, în dependență de hainele pe care le îmbracă: rochie de seară sau haine de casă, bluză cu fustă la serviciu, și așa mai departe…

Pe față mama mai are dinți drepți și aproape albi. Ea are un gât foarte lung, pe care văd tot timpul că poartă un lănțișor cu o piatră scumpă. Ea este lată în spate, dar îi stă bine. Mama are mâini frumoase feminine, iar pe ele întotdeauna îi sunt vopsite unghiile cu ojă.

Ea le vopsește cu alb sau ojă transparentă. Îmi pare că noi cu mama avem oase foarte largi și din această cauză mama are un bazin foarte mare. Picioarele ei sunt drepte, căci ea nu le-a frânt niciodată.

Eu cred că mama mea ar putea deveni un model, dar! Ea este foarte scundă și din această cauză nu o va lua nimeni.

P.S. Tata plângea și m-a rugat foarte mult să nu îi fac o descriere.