Nu-mi fura timpul, dacă ești în căutarea unei relații temporare…

Eu caut dragostea adevărată. Caut o relație adevărată.

O relație ocazională nu intră în planurile mele. Dacă mă inviți la cinema, nu aștepta să accept invitația ascunsă printre rânduri. Nu aștepta să ajung în dormitorul tău la nici 10 minute după începerea filmului, dacă nici măcar nu am avut o discuție serioasă despre complexitatea lumilor noastre personale.

Nu te învinovățesc că îți dorești o relație ocazională. Multe fete își doresc același lucru și ar fi de acord să petreacă o noapte cu tine, fără obligații, doar întâlnindu-vă ocazional pentru același scop. Exact cu astfel de fete ar trebui să fii, să le acorzi atenție, pentru că vă veți oferi reciproc ceea ce doriți. O astfel de relație pentru mine este o dezamăgire.

Nu voi umple golul din patul tău pentru o noapte. Dacă ajung în el, îmi voi dori să construiesc o casă acolo.

Nu înțeleg definiția “temporar”. Eu mă atașez de om și deja nu mă mai pot dezlipi.

Pentru binele tău și al meu, te rog, nu-mi fura timpul, dacă ești în căutarea unei relații de scurtă durată. Nu mă trage după tine doar pentru a te distra. Nu face asta dacă avem așteptări diferite.

Nu vreau să mă atașez de cineva care are deja un plan de retragere. Nu vreau să visez la viitorul care nu va fi niciodată. Nu vreau să-mi consum energia pentru cel care nu apreciază atenția.

Inima mea – nu e ceva ce poți împrumuta, iar apoi când te plictisești de joc să o returnezi. Nu este o jucărie care poate fi luată temporar din pieptul meu.

Sper să găsesc o iubire cu potențial. O iubire veșnică.

Eu sunt pregătită pentru serile confortabile pe canapea, cafeaua la masa din bucătărie, omleta cu zâmbet din ketchup. Știu că multe fete la 20 de ani își doresc altceva, eu însă am încrederea că îmi voi găsi sufletul pereche.

Nu vreau ceva temporar, îndoielnic, unilateral. Nu vreau să sufăr gândindu-mă  dacă merit iubirea ta. Vreau o relație stabilă, bazată pe încredere, onestitate și fiabilitate. Vreau o dragoste adevărată, convingătoare, eternă.

Te rog, nu-mi fura timpul dacă ești în căutarea unei relații ocazionale. Eu nu sunt cea pe care o poți folosi uneori. Ori îmi dai inima ta pentru totdeauna, ori pleci pentru totdeauna.