Atunci când ignori persoana iubită, o înveți să trăiască fără tine.

Mulți bărbați încă mai cred că vor obține favoruri, dacă vor ignora femeia care le place. Unii chiar cred că dacă vor trata femeia cu lipsă de respect – vor primi mai multă atenție.

Bărbații pur și simplu uită că astfel de “tehnici de seducție” funcționează doar cu femeile fără experiență. Femeile adevărate nu pot fi influențate cu astfel de trucuri.

O femeie adevărată știe ce vrea. Ea deja s-a realizat și nu se joacă. Dacă bărbatul este pregătit pentru o relație serioasă, ea va înțelege acest lucru.

Dacă bărbatul o iubește, este sincer cu ea, ca răspuns el va primi aceeași atitudine. Dacă femeia își dă seama că nu este serios și o înșală, ea va pleca, fără să stea prea mult pe gânduri.

Dacă bărbatul iubește sincer, el nu-și poate ignora iubita. O femeie adevărată știe asta. Când suntem îndrăgostiți, nu ne ascundem sentimentele și dorința de a avea grijă de cei dragi.

Femeii adevărate îi place să se simtă iubită. Îi place să știe că este prețuită. Ea vrea să fie sigură că se poate baza pe partener. Dacă bărbatul nu-i va oferi ceea ce are nevoie, ea poate pleca. E simplu.

Mulți bărbați cred că nu este neapărat nevoie să vorbească despre sentimentele lor. Dar ei nu înțeleg că onestitatea și deschiderea – sunt baza relațiilor puternice.

Femeile adevărate apreciază onestitatea și deschiderea. Ele știu că fără asta nu pot deveni cu adevărat apropiate de partener.

Dacă vrei să câștigi inima unei femei adevărate, oferă-i atenția ta. Atunci când comunici cu ea, deconectează telefonul. Concentrează-te pe conversație. Fii grijuliu și atent. Arată-i dragostea și trateaz-o întotdeauna cu respect.

O femeie adevărată te va iubi din toată inima, numai dacă o vei trata în mod corespunzător. Îți va dărui dragostea, pasiunea și va avea grijă de tine. Și simpatia voastră reciprocă poate deveni rapid o relație bazată pe iubire, onestitate și încredere.