Visul introvertului: colibă ultramodernă la poalele Alpilor (8 foto)

Această colibă este situată în munții Alpi, lângă pârtia Surreyer, printre copaci veșnic verzi și în apropierea unui sătuc drăguț elvețian. Coliba  ilustrează în totalitate renumita zicală: „Nu judeca o carte după copertă”.

Coliba Sarreyer este o adevărată atracție turistică. Aspectul său exterior învechit este doar o iluzie, iar aparențele de cocioabă dispar imediat ce te apropii de ea.

De fapt, acesta este un colțișor de rai în care poți găsi tot confortul: de la o bucătărie modernă și funcțională până la o priveliște extraordinar de liniștitoare și inspirațională.

Designul interior al colibei este foarte cald și atractiv, în comparație cu ceea ce pare din afară.

S-a folosit foarte mult lemn și material termoizolant care să asigure căldura în perioada rece a anului.

Vara și toamna aici se deschid niște priveliști minunate. Nu în zadar coliba este dotată din belșug cu geamuri de diferite dimensiuni.

Chiar dacă locuința nu este prea mare, datorită proiectării și designului coliba pare foarte spațioasă și este bine amenajată.

Aici este o bucătărie ergonomică și deloc mică, un living spațios la primul etaj, iar la mansardă a fost amenajat un dormitor perfect pentru relaxare și odihnă.

Acesta este un loc perfect pentru odihnă și izolare. Un loc unde să uiți de toți și de toate pentru câteva zile. Un loc în care să începi de la zero relația ta cu natura, relația ta cu tine. Aici poți medita, poți crea, poți face lucruri pe care nu le poți realiza în mediul tău obișnuit.

Gândește-te, aici ar putea avea loc cea mai frumoasă și relaxantă vacanță din viața ta…