Talentata cofetăreasă Elena Gnut continuă să ne uimească cu torturile sale fabuloase! (foto)

Cu siguranță, deja ai auzit sau ai citit despre talentata cofetăreasă Elena Gnut, care creează torturi impresionante. Originară din Kaliningrad, Federația Rusă, Elena a devenit extrem de renumită în lumea virtuală datorită lucrărilor sale, având peste 200 de mii de urmăritori pe profilul său de Instagram.

Artista are un stil multilateral, datorită căruia ea creează atât deserturi clasice și elegante, cât și torturi unice de poveste.

Elena recunoaște, absolvind studiile în arte plastice, ea a înțeles că nu va reuși să devină pictor – nu dispune de răbdarea necesară. Și-a încercat abilitățile în calitate de designer de interior, însă asta însemna să îndeplinească toate preferințele angajatorilor.

,,Odată, ne odihneam cu întreaga familie la plajă, când soțul a început să-mi povestească despre rețeta fericirii, despre care a citit într-o carte. Trebuie să-ți amintești de tine când erai mic, ce iubeai cel mai mult să faci. Și eu mi-am amintit! Îmi plăcea să coc ceva, mereu stricam tigăi, ardeam draperiile de la bucătărie. M-am înscris la niște cursuri și am înțeles că e timpul să încep.”

,,Sunt foarte recunoscătoare mamei, că m-a trimis să studiez artele plastice. Pictura pe tort – este etapa mea preferată de creație.”

,,De cele mai multe ori, oamenii comandă torturi pentru copii. Iar eu iubesc culoarea gri, de aceea uneori torturile pentru copii ajung să fie un pic mature. Se întâmplă, că clientul vine după tort și se sperie: ,,Ce-i asta?!”

,,Cu un an și jumătate în urmă am înțeles, că am nevoie urgent de un asistent. Aveam multe comenzi și nu reușeam. Și primul om, la care m-am gândit a fost mama mea – ea a devenit asistenta mea.”

,,După care am dat un anunț, că am nevoie de un om la bucătărie. Am mai angajat o fată, care a adus multe idei noi în afacerea mea. Plus la asta, mai avem doi băieți care se ocupă de livrări și vitrina cafenelei. Iată toată echipa mea.”

Lucrările Elenei cuprind o tematică versatilă – un film, o carte, o sărbătoare sau un peisaj. Ea a cucerit lumea prin talentul său uimitor de a îmbina arta și cofetăria.