Un fotograf demontează stereotipuri: Și bărbații puternici adoră pisicile! (10 Foto)

Despre iubitorii de pisici (sau mai exact, despre iubitoarele) există multe glume. Nu este absolut niciun secret – dacă ești o femeie singură și spui că ai pisică ești încadrată, voluntar sau nu, în stereotipul ,,forever alone”.

Nu înțeleg, de ce prezența mai multor pisici în casă a devenit un motiv de a acuza pe cineva că e bolnav psihic? De ce o doamnă care își adoră prietenii pufoși devine imediat o ,,Crazy Cat Lady”? Aceste stereotipuri nu au nicio bază. Pisicile sunt minunate și dragostea față de ele, nu depinde de gen, culoare sau vârstă!

De aceeași părerea este și fotograful din New York David Williams. Și pentru a demonstra acest fapt, el a creat un proiect minunat și unic ,,Barbați cu pisici”. Eroii surprinși în fotografiile sale au devenit prietenii și cunoscuții lui Williams și pisicile lor adorabile.

Toți bărbații sunt niște iubitori adevărați de feline și această dragoste se citește ușor în ochii fiecăruia dintre ei.

Fotograful a decis să demonteze imaginile stereotipice ,,bărbat = iubitor de câini”, ,,femeie = iubitoare de pisici”. ,,Am ținut să arăt tuturor, că dragostea față de pisici nu depinde de gen” – explică Williams.

Pe lângă dragostea față de pisici, toți protagoniștii mai au ceva în comun – nici unul nu este căsătorit. E posibil ca toată dragostea lor este îndreptată spre pisici, până când nu au găsit persoana potrivită, sau pisicile chiar sunt atrase de singuratici?

Un singur lucru putem observa – oamenii și prietenii lor patrupezi se simt bine și confortabil împreună. Oare asta nu este suficient pentru a fi fericit?

Iubiți-vă pisicile și aveți grijă de ele!