Tot ce trebuie să știi despre Puterea Feminină. Cea mai frumoasă și adevărată definiție!

Deseori auzim că femeile puternice nu se îndrăgostesc. Ele se bucură de dragoste, flirtează cu ea, dar rămân ”vii și nevătămate”. Numai femeile slabe sunt afectate de iubire. Femeile puternice nu se îndrăgostesc, pentru că dragostea este o emoție, iar o femeie adevărată nu simte cu toată inima. Ea își conectează și deconectează sentimentele. O femeie adevărată – este puternică, pentru că a reușit să fie imparțială.

Cineva a mai obosit să citească astfel de afirmații?

Pentru că eu da. Am obosit de atâtea contradicții pe care le creăm unii pentru alții. Suntem criticați și dacă iubim, și dacă nu iubim. Am obosit să aud ce înseamnă să fii puternic, și ce înseamnă să fii slab. Ce este bine și ce nu. Ce trebuie să simțim și despre ce să vorbim. Suntem criticați când nu iubim și când suntem sinceri în ceea ce ne dorim. Și nu putem învinge acest joc. De aceea, vă îndemn să ne oprim.

Puterea nu are nimic de-a face cu imparțialitatea. Nu are nimic în comun cu cât de repede /des /reușit te îndrăgostești sau încetezi să iubești. Puterea este măsura onestității pe care o aduceți în viața voastră. Iar asta înseamnă că doar voi decideți totul.

Puterea – înseamnă să știi ce vrei. Înseamnă să lupți pentru acea viață pe care ți-o dorești. Puterea înseamnă să trăiești după propria definiție. Înseamnă să-i ignori pe cei care îți subestimează eforturile. Puterea înseamnă să stai ferm pe ce e al tău, să trăiești în funcție de credințele tale.

Eu cred în iubire. Și cred în puterea mea. Pentru mine, aceste concepte merg mână în mână. Oamenii care râd de atașament, care preferă relațiile libere, care sunt mândri de independența lor, nu vor înțelege niciodată de câtă putere ai nevoie pentru a iubi. A-ți arăta slăbiciunile. A-ți pune în joc inima și dorințele tale fără nicio garanție. Definiția mea a puterii – să risc tot ce am, știind că mă pot recupera, dacă nu se întâmplă nimic.

Poți fi tristă și puternică. Poți fi speriată și puternică. Îți poți aduna viața înapoi din bucăți și cu toate astea, poți fi un zid indestructibil. Orice om are propria definiție a puterii. Și trebuie să trăiți conform acestei definiții.

“Femeile puternice nu se îndrăgostesc” – aceasta este o prostie. Trebuie să încetăm să ne spunem asta. Femeile puternice se înțeleg pe sine. Ele se oferă fiecărui moment al vieții, fie dureros, triumfător sau incredibil. Femeile puternice sunt învingătoare și sunt călcate în picioare. Ele nu sunt atât de dure, încât să nu fie frânte. Ele cad și se ridică din nou, mai des decât alții.

Pentru a evita ceea ce-ți dorești, nu ai nevoie de putere. Nu ai nevoie de ea, nici pentru a-i critica pe alții. Ai nevoie de putere pentru a-ți mărturisi ceea ce-ți dorești în viață și să mergi spre asta, fără să-ți faci griji de opiniile altora.

Femeile puternice se îndrăgostesc. Iar uneori nu. Își construiesc o carieră. Iar uneori stau acasă cu copiii. Femeile puternice nu trăiesc conform unei definiții, dar ceea ce le unește – este faptul că ele decid cum își doresc să trăiască. Și încearcă să facă tot posibilul pentru asta.