Află lucruri neștiute despre Alain Delon: Are o dragoste incredibilă față de animale!

În tinerețe, Alain Delon purta scurte militare, pentru a-i fi mai comod să încălzească toți cățelușii, pe care îi întâlnea. Astăzi, actorul francez în vârstă de 82 de ani deține 5 adăposturi pentru câinii și pisicile fără stăpân.

,,În casa mea locuiesc mulți câini, chiar am reușit să creez o rasă deosebită. Pentru mine câinii sunt asemenea unor copii bolnavi, cărora le este dat să trăiască doar zece – paisprezece ani…”

Delon deja de mult timp s-a stabilit cu traiul în Elveția și acolo are grijă de câini. Odată, aflând că în Pirinei un câine a fost stropit cu benzină și i s-a dat foc, el și-a trimis veterinarul și chiar a reușit să găsească batjocoritorii și să-i tragă la răspundere. Pentru prima dată în practica judiciară, judecătorul a ordonat ca victima – câinele pe nume Mambo să fie prezent în sala de judecată. Batjocoritorii au primit ani buni de pușcărie.

Dragostea lui Alain Delon pentru câini se trage din copilărie. El povestește, că primul câine pe care l-a avut era un doberman pe nume Gala. ,,Într-o zi am strigat la ea și chiar am lovit-o. Ea s-a așezat și s-a uitat la mine. Eu am văzut-o cum plânge. De atunci am înțeles totul și acum câinii mei întotdeauna zâmbesc.”

,,Sunt întotdeauna mișcat de câinii care se află alături de vagabonzii din stradă. Lor nu le pasă că stăpânul lor e vagabond. Ei îl iubesc pe om ca pe un tată, la fel cum labradorul lui Mitterrand își iubește stăpânul, neștiind că el a fost președinte de țară.

Credeți, că câinii mei știu că eu sunt Alain Delon? Lor nu le pasă! Câinii mei mă iubesc, neștiind cine sunt, ce fac. Este o dragoste necondiționată, dragoste fără gândire, dragoste enormă și adevărată!”

Alain Delon este membru al Societății pentru Protecția Animalelor. În moșia lui locuiesc 8 câini. Tot acolo se află cimitirul unde sunt înmormântați toți câinii pe care i-a avut: în total 45. În mijlocul acestei necropole de câini el a construit și o capelă. După numeroase recursuri, el a primit permisiunea oficială de a fi îngropat tot acolo, când va veni timpul. Delon susține, că ar fi luxul suprem pentru el.

Actorul are grijă nu doar de câinii care au murit deja. De cei vii, care suferă, care sunt torturați, îi pasă și mai mult. Și el, și prietena lui Brigitte Bardot, sunt gata la orice pentru a-i proteja!

Odată Alain Delon a chemat un elicopter pentru a salva o pisică, căreia i-a fost ruptă o lăbuță, fiind legată de mașină. Acum, pisica cu trei picioare locuiește sub acoperișul actorului, la fel ca și un iepure cu trei picioare.