Săptămâna care o să-ți aducă rezultate plăcute: 7 Reguli utile pentru fiecare zi în parte!

Îți dorești ca săptămâna ta să treacă eficient și să îți aducă impresii și rezultate plăcute? Atunci iată câteva reguli simple, care îți vor aduce starea de bine în fiecare zi.

Zi de zi adaugă câte un obicei benefic și săptămâna ta va fi pozitivă, energică și una de succes!

1.Bea apă – de luni

Da, ai auzit asta de mii de ori! Bea apă! Multă apă!

Corpul tău este asemenea unui vas care poartă în sine o anumită cantitate de lichid. Dacă nu îl vei înnoi, vasul se poate usca. Este important să bei apă pentru ca sistemul tău interior să se înnoiască, să se împrospăteze, pentru ca elementele dăunătoare să fie eliminate și pentru a aduna puteri.

2.Mănâncă sănătos și regulat – de marți

Înțeleg, e greu să îți schimbi brusc obiceiurile ce țin de regimul alimentar. Însă, începe treptat, ținând cont de cele fundamentale.

-Exclude maioneza, ketchup-ul și alte sosuri dăunătoare. Adaugă mai multe condimente sau smântână.

-Nu băuturilor carbogazoase! Bea apă, suc, ceai.

-Ia-ți adio de la deserturile cumpărate de la magazin. Îndulcește-te cu fructe proaspete sau uscate, în ceai adaugă miere.

-Nu prăji în ulei, fierbe sau coace. Vei simți diferența foarte curând!

-Consumă mai multe crupe sănătoase.

-Include în meniul tău mai multe fructe și legume.

-Și, desigur, mănâncă de 4-5 ori pe zi, de dorit la aceeași oră. Așa stomacul tău nu va fi supraîncărcat iar sistemul digestiv va începe să funcționeze mult mai bine.

3.Fă sport – de miercuri

Dacă nu ai timp pentru a merge la sala de sport, fă în fiecare dimineață gimnastica elementară. Fă așezări, sari coarda, uită de ascensor, lucrează mai mult cu picioarele. Mergi pe jos spre casă. Organismul îți va fi recunoscător.

Suntem creați, pentru a fi în mișcare. Atunci când ne oprim, începem să simțim durere. Este un semnal că e timpul să ne mișcăm!

4.Odihnă, relaxare și somn – de joi

Este un punct foarte important! Fără odihnă nu vei avea resurse de energie. Cel mai sănătos somn este cel cuprins între orele 22:00 și 6:00 dimineața. Culcă-te mai devreme și trezește-te mai devreme! Creierul are nevoie de pauze, de aceea atunci când te relaxezi lasă gadgeturile la o parte.

5.Rugăciunea sau meditația – de vineri

Tot ce se întâmplă în lumea fizică – este rezultatul a ce se întâmplă la nivel spiritual. Iată de ce este important să acorzi timp pentru a rezolva problemele din interior.

Începe ziua cu câteva minute de meditație, de recunoștință, de discuție cu Dumnezeu sau cu tine însuți.

6.Spune cuvinte pozitive – de sâmbătă

Fii atent la ceea ce spui: atât ție însuți, oamenilor, cât și circumstanțelor. Dacă ai observat ceva negativ, înlocuiește-l cu pozitivul.

7.Hrana spirituală – de duminică

La fel ca și corpul, sufletul are nevoie de hrană. Găsește timp pentru a te bucura de frumosul din jur. Artă, filme, cărți, muzică, dans – alege orice îți atinge sufletul și savurează, visează, zâmbește!