Iubește oamenii sensibili – cei mai BUNI dintre noi!

Iubește oamenii sensibili. Cei, a căror inimă se frânge când văd un cățeluș pe care îl ofensează copiii. Care plâng atunci când filmul are un final trist și se bucură când are un final fericit.

Oamenii, care în timpul unui sărut îți ating sufletul, nu inima. Pentru că sufletul e locul unde e ascuns Universul, iar inima este doar una din stelele lui. Oamenii a căror sensibilitate se exprimă prin fragilitatea și vulnerabilitatea lor.

Iubește oamenii sensibili. Pentru că ei îl întâlnesc pe fiecare cu zâmbet pe buze, chiar dacă nu li se zâmbește ca răspuns. Iubește oamenii care găsesc cuvinte de susținere pentru cei care tocmai au aflat o veste proastă. Cei care nu pot observa în liniște suferințele altora, care nu vor tolera niciodată nedreptatea sau atitudinea urâtă față de alții.

Iubește oamenii sensibili. Cei care zâmbesc, chiar și în cele mai dificile situații și a căror putere nu este lauda, ci capacitatea de a-și păstra calmul. Oamenii care pot fi comparați cu Luna liniștitoare, nu cu Soarele arzător. Cei care văd doar binele în oameni, chiar dacă nu merită asta.

Iubește oamenii sensibili. Cei care fac totul pentru oamenii pe care îi iubesc. Care, mai degrabă vor suferi, decât vor dezamăgi pe cineva.

Oamenii care sunt întotdeauna gata să comunice și să discute despre orice problemă. În ciuda răspunsului tău, oamenii buni te vor întreba de două ori dacă totul este în ordine, pentru că ei intuiesc bine starea de spirit a interlocutorului și înțeleg când are nevoie de ajutor.

Protejează oamenii sensibili. Ei se tem de expresii precum: “ești atât de naiv”, sau “vrea să te folosească”. Astfel de oameni nu încetează să încerce, chiar dacă sunt frânți. Și din cauza inimii lor blânde, devin obiecte de ridiculizare.

Indiferent dacă sunt vinovați sau nu, acești oameni sunt întotdeauna gata să-și ceară scuze, pentru a rezolva cumva situația. Oamenii blânzi au nevoie de protecție, nu pentru că sunt slabi, ci pentru că au fost tratați urât de cei cărora le-au încredințat inima.

Fiți oameni sensibili. Fiți sensibili într-o lume plină de pietre și locuri dure. Fiți buni, pentru că astfel de oameni se întâlnesc foarte rar astăzi.