Iată de ce să nu accepți niciodată o cafea sau un bărbat de calitate inferioară

Există situații în care e mai bine să te lași dusă de val, să primești și să accepți totul așa cum este, dar nu întotdeauna… Indiferența nu este nici pe departe cea mai bună cale. Există domenii în care niciodată nu trebuie să accepți mediocritatea. Pentru unele lucruri trebuie să luptăm.

Oamenii care nu știu să trăiască așa cum vor o să te facă să te simți prost din cauza că tu, spre deosebire de ei, ai scopuri în viață. Ei te vor numi snoabă, egoistă doar pentru faptul că tu obții ceea ce te face fericită.

Însă dacă vei trăi mereu cu gândul la ceea ce cred oamenii, vei avea o viață jalnică și plictisitoare.

Dacă pasiunea față de viață îi sperie pe oameni, lasă-i să fugă. Dacă drive-ul tău e prea mult pentru cineva, lasă-l să plece.

Viața ta trebuie să fie o reflexie a ceea ce iubești cel mai mult și a ceea ce te face fericită. Nu trebuie să te temi să spui asta. Dacă te comporți așa de parcă nu-ți pasă, o să primești o viață de care n-o să-ți pese. Totul e simplu.

Există un milion de alte lucruri pe care nu le poți controla și de care va trebui să uiți. De obicei, e vorba despre tot ceea ce e legat de alți oameni, de ceea ce ei cred, simt și fac. Nu trebuie să aștepți niciodată nimic de la alții, pentru că nu-i poți influența și nici nu poți schimba ceea ce fac.

Tu poți schimba doar ceea ce accepți în viața ta. Tu poți să controlezi la ce nivel vrei să trăiești.

Iată de ce să nu rămâi în compania prietenilor neadevărați, care te folosesc. Nu încerca să ții lângă tine un bărbat care niciodată nu-și respectă promisiunile și te face să aștepți. Și nu accepta niciodată o cafea de calitate inferioară. Mai bine dă câțiva lei în plus, dar cumpără ceva bun.

Viața e prea scurtă pentru a-ți pierde energia pentru lucruri care te epuizează. Nu mai fi indiferentă. Concentrează-te pe ceea ce te poate face fericită.