Dacă ți-e dor de mine, trebuie să faci ceva, nu doar să vorbești…

Există și alte modalități decât cuvintele, de a-mi arăta că ți-e dor de mine.

Poate că cer prea mult, dar mesajele tale cu “mi-e dor” îmi par neglijente. Le lipsește sinceritatea și încep să simt că într-adevăr nu vrei să mă vezi. Am obosit, pentru că doar eu îți arăt că mi-e dor. Doar eu te sun în timpul pauzelor. Doar eu vreau să te văd, cel puțin pe skype înainte de culcare.

Am obosit de toate. Am obosit să încerc să-ți dovedesc că mi-e dor de tine. Tu nu mi-ai spus niciodată clar dacă ai aceleași sentimente.

Am încercat să-ți demonstrez că te vreau alături de mine, până când cineva mi-a spus că deja arăt ca o femeie disperată. Mi-a spus să deschid ochii și să observ că alerg după bărbatul nepotrivit. Că nu doar eu trebuie să fac asta. Am încercat să nu ascult pe nimeni și să dau vina pe iubire. Îl iubesc  – i-am spus. M-am apărat întotdeauna. Dar acum m-am trezit. Am revenit la realitate.

Și tu trebuie să faci ceva. Să-ți arăți sentimentele. Astfel încât să le simt. Să-mi dovedești că într-adevăr ți-e dor de mine. Să-mi scrii și să mă suni mai des. Să afli cum am petrecut ziua. Să mergem la restaurantul nostru preferat. Să ne gândim la o alternativă, atunci când nu ne putem vedea. Să-mi trimiți pozele noaste vechi, pentru a ști că-ți amintești momentele petrecute împreună.

Să-mi că nu ai răbdare să mă vezi din nou. Că nu ai răbdare să-ți petreci restul vieții cu mine. Să îmbătrânești alături de mine. Asta ar însemna multe pentru mine.

Distanța în niciun fel nu ne poate afecta. Totul depinde de noi. Avem puterea. Și am fost gata să ți-o demonstrez. Dar, apoi mi-am dat seama că nu ești pregătit pentru asta.

Întotdeauna am încercat să te înțeleg. Poate că ești ocupat, poate că eu eram ocupată și nu voiai să mă distragi. Dar, știu diferența dintre scuze și motivul logic.

Poți să-mi spui că sunt exigentă. Dar cer asta, pentru că îmi cunosc prețul. Cer asta, pentru că într-o relație adevărată asta e înțeles de la sine. Să dovedești că ți-e dor de mine – înseamnă să-mi arăți dragostea ta.

Și dacă pentru tine asta e prea mult, atunci nu-mi mai da speranțe false. Spune-mi în față. Dacă nu mai simți nimic pentru mine, dacă nu mă mai iubești, spune-mi acum. Direct.

Prefer să sufăr din cauza adevărului, decât să mă bucur de minciuni.