O femeie puternică pleacă de îndată ce se simte nedorită. Ea nu cerșește…

Ai început să te întâlnești cu un tip care ți-a plăcut, te-ai îndrăgostit și deja te gândești la nuntă. Dar brusc, el își schimbă numele, își ia bilet de avion și zboară în altă țară. Speri că e homosexual, doar ca să nu recunoști faptul că nu voia o relație serioasă cu tine.

Bine, e puțin exagerat.

Dar, adesea se întâmplă că de îndată ce te deschizi unui om, el nu te mai sună, nu-ți mai scrie, pur și simplu dispare.

În astfel de momente, te poți pierde ușor. Îți dorești să-l suni și să-i spui cât e de prost că te-a părăsit, că a renunțat la toate lucrurile frumoase pe care le aveați. Dar nu merită. Nu trebuie să-i scrii nici măcar un mesaj.

Nu trebuie să-ți pierzi timpul cu cineva care nu te merită. Care nu vrea să-și petreacă timpul cu tine. Poți petrece acest timp mult mai frumos.

Semnele sunt evidente și ele îți spun să fugi.

Încetează să mai faci greșeli. Încetează să te agăți de bărbați care nu sunt suficient de buni pentru a te face cea mai fericită femeie din lume. Sunt mulți bărbați alături de care nu te vei simți o proastă. Deci, nu alerga după bărbați care nu sunt interesați de tine.

Femeile puternice pleacă de îndată ce se simt nedorite. Ele nu cerșesc.

Iată semnele care îți sugerează că a venit acest moment:

– El nu vine la întâlnirile planificate

Bărbatul care vrea să te vadă, va depune toate eforturile să se întâmple asta. Dacă găsește scuze sau nu-și mai îndeplinește promisiunile, ar trebui să cauți alte opțiuni (bărbați).

– Se comportă indiferent.

Bărbații sunt foarte ușor de înțeles. Trebuie doar să accepți faptul că nu te place.

E posibil să înțeleagă totul singur și te va ruga să te întorci. Dar, nu ai nevoie de cineva care trebuie să te piardă, pentru a înțelege cât de mult te place.