Nu există o imagine mai tristă, decât un bărbat ajuns la 40 de ani, care nu a putut să se realizeze

Bărbatul ajuns la vârsta de 40 de ani ar trebui să reprezinte ceva pe plan profesional și material, în caz contrar apare întrebarea: ”Ce a făcut în tot acest timp?”

Pentru bărbați, există o anumită limită de vârstă, apropiindu-se de care, ei ar trebui să fie profesioniști de succes, să fie capabili să-și construiască o carieră și să câștige suficient pentru a-și întreține familia sau cel puțin pe ei înșiși.

Pentru femei în această privință, totul este mai simplu: sarcina noastră principală este să găsim acel bărbat de succes, să construim un cuib, să naștem copii și să ne bucurăm de creșterea și educația lor. Cu atât mai mult că, acum poți naște copii atât la 20 de ani, cât și la 40 – și nimeni nu-ți va reproșa și nu va spune că e prea târziu sau prea devreme.

Pentru bărbat, indicele succesului – este cariera sa profesională. Da, unii bărbați doar la 40 de ani încep să-și caute o parteneră potrivită pentru a crea o familie, iar unii dintre ei la această vârstă divorțează a patra oară, dar indiferent de asta, bărbatul trebuie să reprezinte ceva.

În caz contrar, apare o întrebare rezonabilă: “Ce ai făcut până la 40 de ani?”. Ai construit o căsnicie puternică? Ai născut și ai crescut copiii? Ai creat confort în casă?Oh, scuze, toate acestea sunt sarcini pur feminine, iar un bărbat normal, începând din tinerețe ar trebuie să știe clar ce vrea, cum și prin ce metode să obțină asta.

De aceea, nu trebuie să judecați femeile care, atunci când se întâlnesc cu bărbați de 40 de ani, ce nu au nimic, în afară de credite și datorii, iar în carnetul de muncă doar funcția de vânzător, întorc disprețuitor nasul și îi numesc – ratați. Pentru că nu există o imagine mai tristă, decât un bărbat care nu a putut să se realizeze în viață.