Norocul este rezultatul credinței! Iată care este problema rataților

Ceea ce pentru omidă este sfârșitul lumii, pentru fluture este o nouă viață!

Cineva o să privească acest fenomen din alt unghi de vedere, iar altcineva va spune că aceasta este metoda „Reframing”. În esență așa și este. Orice eveniment din viață este neutru. Anume percepția noastră este cea care îi oferă o anumită culoare emoțională. Noi percepem într-un fel sau altul în funcție de ceea în ce credem.

Credința este cheia spre modul în care trăim. Unul va spune „E posibil chiar și imposibilul” în timp ce altul îl va contrazice „Este imposibil, pentru că e imposibil!”.

În cele mai multe cazuri lipsa credinței este principala problemă a oamenilor care se cred niște ratați. Ea se manifestă prin frică și neacceptarea de sine.

Pentru a ne consolida credința e nevoie în primul rând de încrederea în sine, numai așa este posibilă și încrederea în alții, în lume…

Gândul planifică bogăția. Emoția ne sprijină și ne oferă putere, iar Credința ne însoțește în calea noastră.

Puterea credinței ne ajută în timpul „furtunelor existențiale” să înțelegem ce vrea să spună prin asta Universul? La ce încearcă să ne atragă atenția? Pentru ce ne pregătește? Pentru ce înălțimi și orizonturi?

Faptele sunt maleabile. Universul ne oferă un oarecare număr de fapte în confirmarea teoriei noastre despre lume. Universul nu are neutralitate. El întotdeauna este de partea noastră. El nu judecă. El acceptă în totalitate orice alegere.

Având credință cât o sămânță, poți muta munții din loc. Nu are niciun sens să te învinovățești, să te înfurii pe Univers, el doar îți admite cererile… El te întreabă: „Ce vrei, copilul meu?”. „Așa să fie!” spune el atunci când îți aude gândul…

Dacă vei crede că ești un fir de nisip într-un pustiu, te vei simți ca o victimă chiar și în cazul celor mai mici neplăceri. Dacă vei crede că ești protagonistul vieții tale, regizorul, creatorul care transformă lumea, vei simți că ești Atotputernic…