Dacă nu poți alege între noi două, te rog, nu mă alege pe mine…

Dacă ai nevoie de timp să alegi între mine și altă femeie, te rog, nu mă alege. Indiferent ce relație vom avea după asta, lucrurile nu vor funcționa și, sincer, nici nu mai vreau.

Te rog, fă-mi o favoare și eliberează-mă, pentru a-mi găsi jumătatea potrivită, pentru că bărbatul pe care îl caut va ști că sunt femeia lui unică. Niciodată nu voi fi a doua alegere pentru cineva.

Ceea ce pentru un bărbat e “nu sunt sigur”, pentru altul – e “am știut din prima clipă când am văzut-o.” Nu am timp și energie să te conving de ce ar trebui să mă alegi și nici nu vreau să fiu a doua alegere, pentru cineva care nu înțelege de ce sunt mai bună decât altele.

Nu spun asta din răutate. Dacă e să fim sinceri, ambii putem recunoaște că motivul pentru care nu vezi că sunt perfectă, este că nu sunt perfectă pentru tine.

E în regulă, dacă nu știi pe cine să alegi, să cântărești calitățile și defectele noastre pentru a afla cine ți se potrivește mai bine. Cu siguranță nu ești primul om care a ajuns într-un triunghi amoros.

Este posibil să fii îndrăgostit în egală măsură și în același timp de ambele. Nu consider că suntem ființe monogame, mai ales bărbați. Mai mult decât atât, trebuie să înțelegi cu cine îți dorești să trăiești și îți respect alegerea.

Dar, din păcate, cu mine acest scenariu nu va funcționa.

Din start îți pot spune că dacă suntem la o astfel de intersecție, atunci relația noastră nu va funcționa, chiar dacă mă alegi pe mine. Nu vreau să fiu cu tine după, pentru că inevitabil te vei întreba dacă ai făcut alegerea potrivită, subconștient mă vei compara cu cea pe care nu ai ales-o.

Nu vreau să fiu într-o relație în care îmi fac mereu griji că nu-ți dau ceea ce-ți plăcea la ea, crezând că vrei să te răzgândești și să pleci. La această etapă, nu contează pe cine dintre noi alegi – deja m-ai pierdut.

Mai degrabă găsește în tine curajul de a mă elibera. Merit să știu că ți-e greu să faci o alegere. Merit să știu ce se întâmplă și ce obțin cu tine.

Într-o relație sănătoasă nu există secrete, nici jocuri, pui toate cărțile pe masă. Eu, de asemenea, ar trebui să am ocazia să decid ce fac în această situație. Dacă nu poți lua o decizie pentru a mă face fericită, merit să iau eu decizia sau să-l găsesc pe cel care mă va ajuta, fără să se îndoiască.