Aceste 20 de lecții de viață ar fi bine să le înveți cât mai devreme

1. N-o să placi tuturor celor pe care-i întâlnești, dar asta nu înseamnă că n-o să placi nimănui.

2. Familia nu înseamnă întotdeauna rude de sânge. Există oameni dinafară cu care te simți acasă. Ține-i cât mai aproape.

3. Uneori persoana pe care o vrei nu simte același lucru pentru tine. Cel mai frecvent aceasta nu are nicio legătură cu tine. Nu lăsa pe nimeni să stabilească ce meriți tu.

4. Cea mai simplă metodă de a găsi pe cineva cu care să începi o relație este să înveți să fii singură.

5. Niciodată nu primi pe cineva în viața ta ca pe o obligație, pentru că nu știi niciodată când acesta va pleca.

6. Ascultă-i pe cei dragi, atunci când îți spun ceea ce nu vrei să auzi. De obicei, ei fac asta din intenții bune.

7. Întotdeauna va fi cineva mai bun ca tine, de aceea nu pierde timpul, comparându-te cu alții.

8. Nu uita să-i vezi pe cei care au mai puțin ca tine și fii recunoscătoare.

9. Nu există viață ca în povești, la fel cum nu exită oameni perfecți. Pur și simplu încearcă să nu ai o viață plictisitoare.

10. Dacă ai o zi proastă, amintește-ți că poți plânge. Dacă ai nevoie de asta fă-o, dar nu uita să te ridici și să mergi mai departe.

11. Întotdeauna tu ești responsabilă pentru comportamentul tău, orice ai simți. De aceea întotdeauna trebuie să te porți frumos. Majoritatea oamenilor nu-ți merită timpul și energia.

12. N-o să fii niciodată fericită, dacă o să fii legată de lucrurile care te indispun.

13. Ține minte că trebuie să te aperi, nimeni n-o va face în locul tău. Dacă cineva te insultă, apără-ți demnitatea, determinându-l să tacă, însă fără țipete sau bătaie.

14. Cu cât mai mult o să-ți recunoști greșelile și neajunsurile, cu atât mai mult oamenii te vor respecta.

15. Noi ne pierdem mereu în gândurile noastre, de aceea măcar uneori lasă telefonul, căștile și alte gadgeturi acasă. Privește în jur câte lucruri îți scapă.

16. Nu există nicio persoană care să se trezească fericit în fiecare dimineață. Vor fi zile în care pur și simplu vei exista. Trebuie să înveți să apreciezi timpul în care ești calmă și mulțumită, fără să pui accentul pe perioadele dificile.

17. Învață să fii fericită cu tine, pentru că aceasta este cea mai îndelungată relație pe care ai avut-o sau o s-o ai vreodată.

18. Nu e treaba ta ceea ce cred alții despre tine.

19. Cu cât mai mult încerci să impresionezi pe cineva, cu atât mai puțin te va îndrăgi. Nu pierde timpul. Fii tu însăți, oamenii potriviți vor fi în viața ta și te vor aprecia.

20. Schimbările sunt posibile oricând.