5 semne ale destinului care îți marchează viața

Toate întâlnirile întâmplătoare, coincidențele, lucrurile găsite și pierdute, victoriile și eșecurile necesită a fi analizate din punct de vedere al importanței lor pentru tine. Există o Putere, a cărei logică rămâne doar s-o presupunem și care se numește Univers.

Această putere ne controlează destinul, însă și noi putem s-o influențăm. Putem comunica cu ea, o putem conduce spre noi sau o putem ignora.

Dacă vrei să-ți ușurezi viața și să nu mergi împotriva destinului tău ar fi bine să înveți să observi semnalele pe care Universul ți le transmite.

Primul

Alegerea corectă – este o senzație de bucurie, satisfacție, exaltare apărută ca rezultat a ceea ce ți se întâmplă. Dacă faci ceva cu entuziasm și inspirație, acesta este un semnal că mergi în direcția corectă.

Al doilea

Dacă viața ta este constituită doar din „trebuie” și niciodată din „vreau” ea devine o existență insuportabilă și inutilă. În acest fel noi nu ne trăim propria viață, noi îndreptățim așteptări străine, îndeplinim promisiunile unora și reîntoarcem datoriile altora.

Al treilea

Dacă ești însoțit de noroc și reușite în ceea ce faci este minunat. Puterea supremă îți aprobă alegerea și îți transmite o confirmare. Dacă nu reușești chiar de la început, de parcă încerci să strici un perete indestructibil – acesta poate fi un semnal că nu faci ceea ce trebuie sau încă nu e timpul să faci acest lucru.

Al patrulea

Visele sunt o metodă universală de comunicare cu puterile cosmice. Însă înainte de a înțelege ce vor ele să spună, trebuie să înveți mai întâi să nu le uiți și după asta să le analizezi.

Al cincilea

Întâmplările – acestea sunt niște legități bine gândite de către Univers. Descifrarea lor este destul de complicată, la fel ca și a viselor. Însă explicarea lor corectă dă niște rezultate minuntate în ceea ce privește ajustarea comportamentului. De exemplu, te-ai pornit undeva și te-ai împiedicat. Probabil vei crede că e un semn rău. Că nu trebuie să te duci unde te-ai pornit, că riști să pățești ceva. De fapt nu este chiar așa, te-ai împiedicat pentru că drumul nu e drept sau că n-ai fost atent. Însă dacă te vei împiedica de 3 ori la rând, grăbindu-te la o întâlnire, atunci acesta poate fi un semnal.

Semnele destinului

Majoritatea dintre noi nu sunt capabili să aprecieze corect semnele destinului. În deosebi e foarte greu de interpretat accidentele, eșecurile, bolile. Potrivit ezotericilor, acestea sunt niște semne care ne previn în privința evenimentelor care urmează să aibă loc.

Oamenii observă foarte rar aceste semne și în mare parte pentru că nici nu cred în ele. Încearcă să fii mai atent la ele și vei observa că îți vei putea influența viața așa încât ea să decurgă în favoarea ta.