Tunsoarea Carre – 10 variante clasice, mai actuale ca niciodată! Privește și alege!

Liniile simple și clare ale tunsorii Carre se mențin deja de zeci de ani în topul celor mai stilate și la modă. Însă, în ciuda simplității aparente a stilului, în alegerea unei astfel de tunsori trebuie să ții cont de unele subtilități, care necesită a fi studiate în detaliu.

Drept, cu linii clare, modelul acestei coafuri este considerat un adevărat indicator al stilului în industria frumuseții. Acesta evidențiază exact structura firelor de păr, iar liniile simple ale modelului arată perfect în orice situație.

Această tunsoare este extrem de universală. Arată excelent pe orice tip de păr, atât drept cât și cel ondulat de la natură. Iar ,,cadrul” strict și grafic, pe care îl stabilește silueta acesteia, avantajează cu succes ovalul feței și permite nu doar evidențierea plusurilor, dar și remedierea minusurilor.

Tunsoarea Carre drept trebuie să fie încredințată doar unui meșter experimentat. Alegerea subtilă a nuanțelor este unul din principalele lucruri în crearea unei coafuri clasice și în același timp unice. Principalele avantaje ale tunsorii sunt volumul suplimentar în zona occipitală cât și în zona obrajilor.

Carreul drept alungit arată impecabil îndeosebi pe părul ușor ondulat. Alege exact lungimea de tăiere care accentuează cel mai bine avantajele aspectului tău.

Lungimea de până la mijlocul gâtului arată întotdeauna elegant și permite cel mai mult evidențierea ovalului feței și demonstrarea frumuseții buclelor. În ciuda denumirii clasice, părul drept în Carre poate fi aranjat în diferite moduri.

Totuși această coafură are propriile caracteristici, de care în mod sigur ar trebui să ții cont atunci când alegi stilul. Principalul ar fi modul de aranjare a vârfurilor. O ușoară scărire sau subțiere va permite să obții un contur ascultător, care fără prea mult efort se va întoarce spre interior.

Acest efect ar putea fi obținut chiar și pe tipul subțire de păr, ondulat sau chiar creț. O astfel de tratare a vârfurilor va conferi o formă elegantă, care de asemenea nu îți va crea probleme la aranjare.

Bretonul este un element expresiv al coafurii, pe care nu ar trebui să-l ignori. Însă, pentru a alege stilul acestuia nu trebuie să te bazezi pe tendințele modei, ci să ții cont de forma feței. Scurtat până la mijloc de frunte sau care acoperă elegant sprâncenele? Bretonul este parte a unei imagini impecabile.

Pentru un stil mai democratic poți opta pentru bretonul lung, rotund și ușor subțiat de-a lungul conturului. Acesta, în combinație cu tunsoarea Carre este cea mai potrivită pentru femeile cu fața rotunjită, vizual făcând astfel proporțiile sale mai elegante.