Viața îi iubește pe cei care acționează! Dacă ai un vis, începe să îl realizezi chiar în acest moment!

Fii mereu ocupat. Viața îi iubește pe cei, care sunt mereu în acțiune și care se bazează pe ei înșiși. Și ea nepărat îți va dărui idei noi, energie, intuiție.

Fii liderul propriei vieți. Poți învăța să conduci o companie, dar este mult mai important să fii capabil să îți conduci viața. Este cea mai mare nenorocire a societății noastre – noi nu dorim să fim responsabili pentru viața pe care o ducem. Mulți oameni spun: așa e sistemul, atmosfera, nu avem speranță. Sunt doar niște scuze.

Dacă omul deține acea energie internă de autorealizare și e gata să lupte pentru viața sa, atunci el poate schimba atmosfera din jurul său. În ziua de astăzi nu se simte mirosul viitorului în aer, pentru că noi singuri nu credem în viitor.

Cel care știe cum să-și schimbe viața, care își dorește, care poate risca, care poate calcula riscurile, care acționează în cea mai dificilă situație, este condamnat la succes.

E îngrozitor, uneori dureros și dificil să joci în propriul joc. Dar este o experiență extraordinară.

Pentru a-ți lua zborul, trebuie să ai un vis nesăbuit. Un vis grandios este așa un lucru, de care e imposibil să uiți. El se lipește de tine, te mănâncă, te lovește în cap dimineața, când îți bei cafeaua sau când ești la baie. Și stând în compania prietenilor la un pahar de vin, brusc realizezi, că te gândești doar la el – la visul vieții tale.

,,Karma” în traducere din sanscrită înseamnă ,,acțiune”. Niciodată nu lăsa nimic pe mai târziu. Acționează, fă-ți viața frumoasă, fericită. Trăiește cu plăcere și transformă lumea din jurul tău în una mai bună. Viața îi iubește pe cei care sunt mereu în acțiune și care se bazează pe ei înșiși.