Te vei simți perfect: 10 ținute în stil casual pentru femeile trecute de 40 de ani

Stilul casual a devenit tot mai popular în ultimii ani, pentru că pe lângă aspectul estetic și stilat mai oferă și un lucru extrem de important – comoditate. Casual oferă femeilor posibilitatea de a crea ținute expresive, interesante și libere.

Stilul casual este potrivit nu doar pentru fetele tinere, dar și pentru femeile mai în vârstă, care știu cât este de important să poarte haine de calitate, cât mai comode. Unde mai pui că acest stil întinerește vizual.

Dacă te-ai săturat de stilul sobru, incomod, încearcă să optezi pentru confort, fără să-ți strici imaginea.

1. Cămașa-tunică este un articol vestimentar minunat, care va completa orice ținută în stil casual. O poți combina foarte reușit cu blugi slim îndoiți la capete.

2. Pantalonii albi în combinație cu o bluză neagră foarte ușoară necesită accesorii. Adaugă un fular, o brățară… Alege încălțăminte comodă, în culori neutre.

3. Jeanși, pulover și cardigan – este un trio excelent, care te poate face să arăți zi de zi elegantă. Definitivează ținuta cu o încălțăminte simplă și niște accesorii deosebite.

4. Niște pantaloni albi și un pulover vor arăta cu totul altfel dacă o să adaugi o vestă din blană, o geantă și o pereche de încălțăminte în aceleași nuanțe.

5. O rochie-tunică de o culoare pudrată poate fi rafinată și comodă, mai ales dacă va fi accesorizată frumos.

6. Cizme negre masculine, blugi întunecați, o bluză largă și un cardigan liber formează o imagine perfectă pentru fiecare zi, care te va ajuta să arăți mai tânără.

Inspiră-te și te vei simți confortabil zi de zi, arătând impecabil.