Betty Brosmer – femeia cu cea mai fenomenală siluetă din istorie! A cucerit lumea cu formele ei!

Betty Brosmer – una dintre cele mai frumoase femei ai anilor 1940 – 1950, vedeta revistelor și pin – up girl. 

Și-a început cariera la 13 ani, a fost câștigătoarea a peste 50 de concursuri de frumusețe, imaginea ei a apărut pe copertele a peste 300 de reviste, sute de calendare și panouri publicitare.

Predecesoarea unor vedete precum Marilyn Monroe și Jane Mansfield avea o siluetă cu parametri unici: 96 – 45 – 91 cm. Betty deține titlul ,,Cel mai superb corp al anilor 1950” ce nu este de mirare!

Betty s-a născut în data de 2 august 1935. La sfârșitul anilor 1940 a fost publicată revista Sears & Roebuck, pe coperta căreia apare pentru prima dată viitorul sex-symbol al Americii.

După care, în oficiul agenției publicitare Conover, unde  lucra Betty, a început să vină un număr incredibil de comenzi pentru reclame, afișe, coperți și de ambalare a produselor alimentare cu unica condiție – pe toate acestea să fie prezentă imaginea tinerei și frumoasei Betty Brosmer.

La 16 ani, Betty deja deținea cele mai prestigioase titluri, pe care le puteau obține frumoasele anilor 1950: ,,Miss televiziune”, ,,Miss Jones Beach”, ,,Miss figure” și ,,Miss blue eyes”

Betty Brosmer a devenit primul model, care deținea toate drepturile asupra fotografiilor sale – ea obținea procente de fiecare dată, când fotografia ei era publicată.

În 1961, la ai săi 26 de ani, Betty Brosmer se căsătorește cu renumitul culturist, co-fondatorul Asociației Internaționale de Culturism – Joe Weider. Ea a ales să se consacre propagandei teoriei sportive a soțului său. Talia ei suplă a atras atenția cititorilor revistelor Muscle Builder și Mr. America.

Imaginea frumoasă și ușoară de recunoscut a devenit emblema competițiilor sportive organizate de frații Weider. Apariția acestei femei în viața lui Joe Weider a influențat considerent promovarea culturismului și fitness-ului feminin.

Se consideră, că anume ea i-a propus soțului să atragă atenția asupra campionului austriac – Arnold Schwarzenegger.

În prezent, Betty publică o revistă sportivă pentru femei – Shape, scrie pentru renumita ,,Forță și Frumusețe” și este, de asemenea, membru al Comitetului Olimpic de Excelență Fizică.