Când simți că nu ai încredere în tine, repetă aceste 15 FRAZE!

La un moment dat înțelegi că în viața ta a venit o perioadă dificilă și nu poți face nimic cu ea. Poate că ți-ai pierdut recent locul de muncă, ai dificultăți financiare, ești supărat(ă) sau te îndoiești că îți vei găsi vreodată dragostea.

Viața ne oferă atât de multe motive să ne îndoim de noi înșine, încât uităm de puterea și potențialul nostru. Nu mai avem încredere în abilitățile noastre și suntem ispitiți să renunțăm. În acele zile când simți un atac acut de îndoială de sine, repetă aceste fraze cu voce tare.

1. Nimeni nu-mi determină valoarea. O persoană de succes este cea care poate pune o fundație solidă din pietrele aruncate în ea. Dacă le permiți altora să te lipsească de încredere, nu te vei putea ridica niciodată. Vei avea mereu dușmani în viață, dar părerea lor nu ar trebui să te modeleze ca persoană.

2. Sunt ceva mai mult decât eșecurile mele. Ține minte că adevărata ta valoare se află în bunătate și empatie, iar asta te va ajuta să ai încredere în tine.

3. Am încredere în inima mea, ea îmi arată calea cea bună. Probabil nu  întotdeauna e așa, dar ai libertatea de a alege cine vrei să fii. Poți să acționezi, să gândești și să crezi așa cum îți dorești. Nu permite niciodată altora să ia decizii pentru tine.

4. Eliberez trecutul și accept viitorul. Pentru a crede în tine, trebuie să trăiești în prezent. A trăi în trecut sau a-ți face griji pentru viitor, nu-ți aduce nici cel mai mic beneficiu.

5. Știu că sunt deja aproape de obiectivul meu. În mod ironic, mulți oameni renunță exact când sunt la un pas de succes, așa că mereu crede în tine și nu lăsa pe nimeni să-ți fure victoria.

6. Nu mă compar cu nimeni. Comparația este ucigașul visurilor și încrederii tale. Doar fii tu însăți și nu te uita ce spun alții. Rămâi pe banda ta de circulație și mergi mai departe cu viteza care-ți este convenabilă pentru a-ți atinge obiectivele.

7. Eliberez stresul și mă mișc după flux. Nu lupta cu viata când simți că te îneci; relaxează-te și înoată după flux pentru a începe să respiri din nou.

8. Nu încerc să fiu perfect, mă accept complet.  Nu încerca să atingi perfecțiunea, pentru că ea nu există. Este doar un concept pe care l-a inventat cineva, pentru a rămâne mereu într-o stare de nemulțumire.

9. Voi face asta pas cu pas. Fă pași mici spre obiectivele tale și nu te grăbi.

10. Am încredere în mine însumi. Nu vei ajunge niciodată nicăieri, dacă nu crezi în tine. Ascultă-ți vocea interioară și urmează-o.

11. Nu voi dispera. Nu uita să zâmbești și să privești cu bucurie la tot ce te înconjoară în fiecare zi.

12. Gândirea pozitivă este cea mai bună prietenă a mea. Desigur, nu poți gândi întotdeauna doar pozitiv, dar o astfel de gândire întotdeauna te ajută! Vezi părțile pozitive în toate situațiile și mulțumește Universului pentru viață și respirație.

13. Sunt recunoscător. Viața devine mult mai luminoasă când poți fi cu adevărat recunoscător pentru tot ce-ți aduce – chiar și pentru negativitate.

14. Voi accepta cu răbdare tot ce-mi oferă viață. Orice om întâlnit în cale te poate învăța ceva, de aceea i-a toate cunoștințele și analizează toate lecțiile pe care ți le oferă viața.

15. Mă iubesc așa cum sunt. Nu trebuie să te schimbi pentru ca societatea să te accepte și să te aprobe. Fii tu însăți și nu cere permisiune. Nu există necesitatea să cauți acceptarea celorlalți; trebuie doar să te accepți!