Atunci când te iubești, viața are alte culori. Iată de ce…

Atunci când te iubești, te trezești dimineața și nu te mai gândești că în lume există cineva mai norocos, mai frumos, mai inteligent, mai înțelept, mai bun decât tine.

Atunci când te iubești, te privești în oglindă și nu vrei să-ți părăsești reflexia. Ai încredere în această reflexie. Nu contează, cu machiaj sau fără, nu contează nici starea de spirit. Pur și simplu ai încredere în ceea ce luminează și arde în inima ta.

Știu ce înseamnă să te iubești. Înseamnă să nu mai aștepți evenimente, întâlniri, zile de naștere, weekend-ul … Să nu aștepți iubire și atenție față de tine!

Atunci când te iubești, îți permiți să fii fericită astăzi, acum. Îți permiți să privești trecătorii direct în ochi, fără să-ți cobori privirea pe asfaltul murdar. Să știi că lumea din jur este la fel de frumoasă cum a fost întotdeauna.

Atunci când te iubești, te bucuri succesul celor dragi, celor îndepărtați, uitați, plecați. Te bucuri de faptul că ei trăiesc, creează, respiră, realizează, obțin. Te bucuri că succesul lor nu stinge focul din interiorul tău. Nu devii mai puțin frumoasă. Nu devii mai puțin iubită și protejată. Pentru că ești atât de profundă, încât poți accepta și succesul lor.

Ești capabilă să fii parte din bucuria lor. Poți să înțelegi cu fiecare celulă a ta că succesul lor este succesul și bucuria întregii lumi, ceea ce înseamnă că succesul lor este și o parte din tine.

Atunci când te iubești, nu te plângi de dificultățile vieții. Iubești chiar și aceste dificultăți. Cu zâmbet și simț al umorului întâmpini fiecare obstacol, realizând că, în spatele acestor lucruri crește puterea și răbdarea ta.

Atunci când te iubești, îți adori țara, orașul și strada pe care locuiești. Adori priveliștea din fereastră, adori trecătorii. Chiar și pe cei deprimați. Pentru că ei, la fel ca și tine, într-o bună zi vor afla ce înseamnă să te iubești!