11 Citate frumoase de la Audrey Hepburn, pe care fiecare femeie trebuie să le audă măcar o dată în viață!

Audrey Hepburn a fost și rămâne un exemplu al femeii perfecte. Îți prezentăm 10 cele mai frumoase citate ale actriței, pe care fiecare femeie trebuie să le audă cel puțin o dată în viață!

1.Dacă vei avea nevoie de o mână de ajutor: o ai – mâna ta proprie. Atunci când vei deveni mai matur, vei înțelege, că ai două mâini: una pentru a te ajuta pe sine, iar alta pentru a-i ajuta pe alții.

2.Pentru ca buzele să-ți fie frumoase – rostește doar cuvinte frumoase. Pentru ca ochii să fie frumoși – caută în oameni doar ce este mai bun. Pentru ca silueta să-ți fie subțire – împărtășește mâncarea cu cei flămânzi. Pentru ca părul să îți fie frumos – lasă un copil să se joace în el în fiecare zi. Pentru a avea o postură dârză – imaginează-ți că nu vei fi niciodată singură. 

3.Frumusețea femeii nu este în haine, siluetă sau coafură. Ea este în strălucirea ochilor. Căci ochii sunt poarta spre inimă unde trăiește dragostea.

4.Oamenii mai mult ca lucrurile au nevoie de restaurare, încurajare, iertare. Nu îi ,,arunca” niciodată din viața ta.

5.Eu cred în faptul, că fetele fericite sunt cele mai frumoase. Eu cred în faptul, că cel mai bun remediu pentru arderea caloriilor este râsul. Eu cred în faptul, că mâine va fi o nouă zi, și… eu cred în minuni.

6.Senzualitatea este ceva ce se ascunde în interiorul femeii. Senzualitatea se subînțelege și nu se afișează în public. Nu pot să mă laud că am forme ca Sophia Loren sau Gina Lollobrigida, dar totuși senzualitatea nu înseamnă doar forme. Nu am nevoie de dormitor pentru a-mi demonstra feminitatea. Eu pot fi senzuală, pur și simplu culegând mere din pom sau stând în ploaie. 

7.Lacrimile pot însemna mai mult decât zâmbetul. Le zâmbim aproape tuturor, dar plângem doar din cauza celor, pe care îi iubim…

8.Se spune, că dragostea este cea mai profitabilă contribuție, cu cât mai mult oferi, cu atât mai mult primești înapoi. Nu asta e ideea: dragostea este o contribuție unică, cu cât mai mult dăruiești, cu atât mai mult se naște în tine însuți. Dacă toți ar înțelege asta, cât de ușor ar fi de trăit. 

9.Lucrurile cele mai frumoase, acelea care te vor face fericit, sosesc în vârful picioarelor, în mare liniște și așteaptă nerăbdătoare să le bagi în seamă.

10.Femeile pot fi curtate în o mie de feluri, poate chiar mai mult, dar există un fel de curte care trece dincolo de săruturi și priviri: respectul.

11.A trăi este ca și cum ai colinda printr-un muzeu. Doar mai târziu realizezi, ce ai văzut, te gândești mai mult la asta, cauți explicații în cărți, îți amintești… Pentru că nu poți înțelege totul pe loc și dintr-odată.