Fizicienii sunt convinși: Gândurile ne formează destinul! Argumentele lor te vor convinge să fii pozitiv!

Majoritatea oamenilor reacționează la neplăceri în mod standard: cu iritare, agresivitate și negativism. Omul începe să lupte cu situația, simțind în interiorul său rezistența. Este greșit să crezi, că prin intermediul iritației poți îmbunătăți situația.

Care este scopul negativismului? Nici unul. Dimpotrivă, iritarea și agresivitatea creează și mai mult negativism.

Oamenii de știință care studiază lumea cuantică susțin: întreaga lume este energie. Toate particulele se află simultan peste tot. Acest fenomen se numește incertitudinea cuantică. Este un paradox. Până când nu există observatorul – omul – lumea nu există. Dar este un adevăr științific.

Toate particulele elementare își schimbă starea datorită simplei observări. Adică așteptările omului întotdeauna influențează rezultatul experimentului. Fiecare om mai întâi crede în ceva, apoi găsește confirmarea convingerilor sale.

De exemplu, tu crezi că nu îți ajung bani. Și asta e adevărat. Întotdeauna nu îți ajung bani. Sau în acest oraș e imposibil să găsești un job bun. Și din nou ai dreptate. Dar alături de tine, trăiesc oameni cărora le ajunge bani pentru toate. Și ei lucrează la un serviciu bun. De ce? Au avut noroc? Nu.

Legea fizicii cuantice: Tu întotdeauna primești rezultatul, la care te aștepți! Întotdeauna!

Dacă nu ești de acord cu părerea mea, ai sută la sută dreptate. Dar punctul tău de vedere îți aduce liniște, claritate, bucurie? Te ajută să depășești cu ușurință obstacolele?

În fiecare moment al vieții facem o alegere. În fiecare secundă ne creăm propria realitate.

De fiecare dată, când ți se întâmplă ceva neplăcut, ai posibilitatea de a alege. Ajungi la răscrucea cuantică. Și dacă te-ai înfuriat, întristat sau supărat, ai ales calea greșită. Ai pornit spre lumea unde răutatea nu soluționează nimic.

Atunci când într-adevăr te bucuri de orice experiență, toate problemele se rezolvă de la sine. Fii pozitiv în orice moment dificil și așa vei reuși să îl depășești cu ușurință.