Bunicii nu mor niciodată! Ei devin invizibili, însă le vei simți prezența și sprijinul!

Bunicii joacă un rol important în dezvoltarea personalității noastre, în creșterea noastră, în ceea ce vedem și simțim. Copiii care au comunicat cu bunicii lor, au o relație mai sănătoasă cu adulții, ei știu să-i respecte.

Și acestea sunt doar câteva dintre beneficiile acestei conexiuni speciale. Unii oameni spun că dragostea pentru nepoți, poate fi chiar mai puternică decât dragostea față de propriii copii. În această relație există ceva special, ceva magic.

Legătura spirituală dintre noi și strămoșii sau bunicii noștri ar trebui să fie mai imparțială, este o relație care depășește limitele informației genetice.

Este o conexiune specială, datorită căreia copiii află ce este dragostea, respectul, aprecierea. În plus, ei învață multe lucruri despre modelele vechi de viață și despre modul în care bunicii au încercat să-și construiască viitorul.

Bunicii voștri morți încă se mai află acolo unde ați petrecut timpul cu familia. Poate e greu de crezut, dar ei sunt întotdeauna prezenți în toate părțile vieții voastre, ei trăiesc în inima voastră și vă îndrumă cu amintirea lor.

Îi puteți simți chiar și în obiectele neînsuflețite pe care le-au atins, spre exemplu, hainele, mobilierul sau creațiile făcute manual. Așa că, aveți grijă de aceste lucruri.

Bunicii voștri vă vor ghida și vă vor ajuta să rămâneți voi înșivă. Ei vor fi întotdeauna cu voi, pentru a vă arăta cum să vă bucurați de fiecare clipă a vieții.

Ei niciodată nu vă vor dezamăgi. Vor dispărea și nu-i veți mai vedea, dar când vă așteptați cel mai puțin, veți simți prezența și sprijinul lor. Gândurile despre bunicii voștri vă vor aduce amintiri plăcute și vibrații pozitive corpului vostru.

Dacă bunicii voștri sunt încă în viață, sunați-i! Nu vă rușinați să le spuneți cât de mult îi iubiți, pentru că viața este atât de scurtă!