Nu poți visa la o astfel de femeie, dacă nu oferi nimic în schimb…

Bărbatul care are îndrăzneala să pretindă la o femeie tânără și frumoasă – are dreptate. El va spune că natura îi cere să vrea o femeie impecabilă. Cu toate acestea, aceeași natură nu-i spune că trebuie să țină cont și de grosimea portofelului său.

Dar în acest caz, am o singură condiție pentru bărbat: el singur să creeze această femeie, trecând cu ea prin toate etapele transformării. Așa cum bărbații ne recomandă nouă, când ne căsătorim cu ei, să-i susținem în toate, să trecem împreună prin foc și prin apă, și atunci din ou va ieși o lebădă frumoasă, într-un Mercedes alb. Dacă acest sfat este corect, atunci situația cu femeia este la fel de adevărată, nu?

Iată de exemplu vrea bărbatul o femeie frumoasă, cu un corp perfect. Deci, da are dreptul. Dar, domnilor, creați-vă singuri Galatea. Găsiți-vă o femeie cu aspect și vârstă medie, poate chiar un pic plinuță. Și începeți să sculptați, să sculptați…

Dimineața ea deschide ochii, iar tu deja stai lângă ea cu carbohidrații potriviți. Dis-de-dimineață te trezești și mergi la piață sau la magazin după germenii de grâu și pomușoarele exotice. Cântărești totul și i le aduci în pat.

Apoi, îi faci un masaj anticelulitic sub duș. După care o alungi la fitness, unde te antrenezi și tu. Te uiți cât de corect îndeplinește toate exercițiile și o gonești până la a 7-a transpirație. Apoi o duci la magazin, îi cumperi îmbrăcăminte și cosmetice de calitate. Apoi la coafor, machiaj, stilist. Plătești chirurgia plastică pentru a ascunde vârsta, dacă este necesar. Și atunci, doar atunci, poți pretinde la această femeie fabulos de frumoasă.

Nu ca un consumator, când totul e de-a gata, înțelegi?!

S-ar părea că e logic. Logic! Atunci, mă întreb de ce acest lucru nu li se propune  bărbaților, ci femeilor la fiecare pas?

De ce, dacă femeia se căsătorește cu un bărbat bogat, atunci totul e ”de-a gata”. Iar dacă bărbatul se căsătorește cu o femeie frumoasă, asta este o normă?