Iubește bărbatul care e alături de tine și nu renunță…

Iubește-l pe cel care nu consideră problemele tale un obstacol. Cel care nu este deranjat de dificultățile tale, întrucât știe că nu ți-ai dorit să fie așa. Cel care înțelege că dacă ai putea scăpa de ele, ai scăpa.

Iubește un astfel de bărbat. Care nu va pleca. Care nu te va face să te simți groaznic, pentru că ai obosit sau că te simți singură. Care nu te învinovățește pentru că nici tu nu te placi.

Iubește-l pe cel care vrea să te ajute necondiționat, care nu încetează să te iubească, atunci când își dă seama că acest lucru nu este ușor.

Iubește-l pe cel care nu te face să fii altcineva decât ești, chiar dacă uneori nici tu nu știi cine ești. Pe cel care, subconștient, nu te face să te prefaci că totul este în regulă, atunci când nu este așa. Cel care știe când fericirea ta este sinceră.

Iubește-l pe cel care te face să zâmbești. Care te poate face fericită pentru o clipă, chiar și atunci când totul este rău. Iubește-l pe cel care nu se supără pentru lucrurile care nu merită asta. Cel care te iubește, indiferent de orice. Care nu doar vorbește despre iubirea sa, ci o și arată. Cu care te simți iubită, pentru că el știe cât de îngrozitor te simți atunci când nu ești iubit.

Iubește bărbatul care vrea să fie cu tine, chiar și atunci când totul e rău. Care nu te privește fără speranță în astfel de momente, ci îți întinde mâna pentru a te ajuta. Iubește-l pe cel care e alături de tine. Care știe diferența dintre a vorbi și a face. Iubește-l pe cel care își ține promisiunile.

Iubește un astfel de bărbat.

Un bărbat care nu vine și pleacă, ci rămâne. Pentru că atunci când cineva vrea să fie cu tine, va fi. Deși există dificultăți în dragoste, iubirea adevărată este simplă. În ea nu există îndoieli, nici presupuneri. Ea se simte încrezătoare și confortabilă.

Iubirea adevărată – este omul care nu renunță, care te iubește atât de mult, încât nu poate descrie aceste sentiment în cuvinte. Iubește un astfel de bărbat.