Nu mai căuta IUBIREA cu disperare! Iată 5 motive să nu faci asta!

Prietenele tale s-au căsătorit, au deja copii, iar ție nu ți se întâmplă nimic în viața personală. Asta te indispune și te face să cauți iubirea cu disperare. Crezi că jumătatea ta s-a pierdut undeva în lume, iar probabilitatea că o vei întâlni într-o zi, devine tot mai ireală.

Schimbă-ți imediat percepția despre lume. Nimic nu e pierdut, iată de ce.

1. Ai înainte o viață întreagă în care neapărat vei întâlni iubirea. 

Asumă-ți controlul asupra vieții și crează-ți propria fericire. Povestea ta nu este la final și iubirea va veni în viața ta dor atunci când vei trăi cu adevărat liniștit, nu vei căuta și nu vei aștepta nimic. Încetează să te gândești la ceea ce îți lipsește acum – ai posibilitatea să-ți schimbi circumstanțele.

2. Învață să te iubești

Nu vei găsi iubirea până când nu vei începe să te iubești. Mereu îți spui că te vei iubi mai mult de îndată ce vei slăbi, vei obține funcția dorită sau când vei întâlni în sfârșit bărbatul visurilor noastre. Îți oferi iubire condiționată, în loc să-i permiți să fie necondiționată. Te critici cu disperare, ești cel mai rău dușman al tău și îți închizi inima pentru ceilalți.

Tratează-te cu respect și iubire, așa cum meriți și vei fi surprinsă de modul în care atitudinea ta față de viață se va schimba, bineînțeles, în bine.

3. Trezește-te și inspiră mirosul de cafea.

Iubirea vine în multe forme și nu se transformă întotdeauna într-o relație romantică. Dacă te agăți de orice persoană care ți-a făcut un compliment, în avans te programezi la dezamăgire. Nu fiecare partener cu care te întâlnești va fi ”al tău”. Ține minte: ai nevoie de relația cu cel mai bun om pentru tine, nu cu primul care apare în viața ta.

4. Fii cea mai bună versiune a ta.

În loc să-ți fie teamă de singurătate, adâncește-te complet în ea. Iubește-ți viata și stabilești-ți obiective uimitoare. Fă o listă cu tot ce te interesează și începe să faci  ceea ce-ți place. Iubește-ți propria companie. Mergi la restaurant, la cinema și bucură-te de plăcerea de a comunica cu tine însăți. Crează-ți viața pe o dorești. Rămâi pozitivă și vei atrage tot ce ai nevoie.

5. Iubirea este pretutindeni

Acest sentiment poate fi cea mai frumoasă și uimitoare experiență. Iubirea este peste tot și trebuie să acceptăm acest fapt. Uneori suntem atât de obsedați de iubirea care ne lipsește, încât uităm să fim recunoscători pentru cea care este deja în viața noastră, în fiecare zi. Fii recunoscătoare că ai în viața ta oameni dragi și prieteni iubitori – acest lucru, crede-mă, trebuie apreciat întotdeauna.