Iată cum se comportă într-o ceartă fiecare semn zodiacal…

Conflictul cu persoana iubită poate provoca stres. Însă nu tuturor. Oamenii se comportă diferit în astfel de situații. Fiecare semn zodiacal manifestă furie și se apără în felul său. Astrologia ne va ajuta să înțelegem cum:

1. Berbec

Berbecul are o armă uimitoare – vocea. Dacă partenerul tău este Berbec, te va ”lovi” atât de dureros cu vorbele sale, încât nu vei putea spune nimic în apărarea ta.

2. Taur

Taurului nu-i place să se certe. El va face orice să împiedice asta. În cazul în care cearta este inevitabilă, va recurge la arme interzise. Te va insulta și te va ”îngropa” în noroi prin toate mijloacele cunoscute.

3. Gemeni

Într-o ceartă cu Geamănul, tot ceea ce poți simți – este ignorarea. El nu vrea să-și dovedească dreptatea. Tot ce vrea – este să taci.

4. Rac

Racul nu se ceartă, el întotdeauna plânge. De aceea, într-o ceartă cu acest nativ, probabil vei pierde, din simplu motiv că nu vei reuși să faci față capriciilor și lacrimilor lui.

5. Leu.

Dacă Leul ar avea posibilitatea să se vadă dintr-o parte cum se ceartă cu jumătatea lui, el ar vedea că nu face asta suficient de emoțional. Data viitoare, își va corecta greșelile, nu vă faceți griji.

6. Fecioara

Dacă jumătatea ta este Fecioară, pregătește-te pentru lupte constante. Acești nativi adoră să se certe, se bucură de asta. O zi fără ceartă pentru ei este o zi trăită în zadar.

7. Balanța

Te vei întreba de ce Balanța se retrage întotdeauna și nu vrea să se certe. De fapt, ea doar se comportă pasiv-agresiv. Da, Balanța nu va lupta deschis, ci te va obosi până la moarte cu reacția ei lentă.

8. Scorpion

Poate e greu de crezut, însă Scorpionii urăsc certurile. Dar asta nu este o garanție că în cele din urmă nu vei plânge. Ei sunt capabili să facă pe oricine să-și piardă autocontrolul.

9. Săgetător

Cearta cu Săgetătorul se aseamănă cu Apocalipsa. Dacă îți spune tot ce are în minte – înseamnă că aici e sfârșitul relației.

10. Capricorn

Capricornii sunt inteligenți și snobi până în măduva osoaselor, de aceea e dificil să te cerți cu ei. Cearta cu un astfel de partener – înseamnă insulte, trufie și aroganță.

11. Vărsător

Vărsătorii sunt personalități prea blânde și tacticoase, de aceea sunt ușor de învins într-o dispută. Ei, desigur, vor spune ceea ce gândesc, dar asta nu-i va ajuta în niciun fel. Și nici nu-și vor face prea mult griji.

12. Pești

Peștii pot fi pasivi-agresivi. Așa că fii pregătit(ă) să-ți pierzi rațiunea, încercând să înțelegi punctul lor de vedere. Suspinele și suferința nesfârșită te vor face să-ți retragi toate cuvintele.