Ai aflat că soțul te înșală? Iată ce poți să faci în această situație!

Ai aflat că soțul tău are o amantă? Iată ce poți să faci în această situație!

1. Cred că soțul mă înșală, ce să fac? 

Stai puțin, ești sigură că te înșală? Probabil sunt doar presupuneri, nefondate de fapte și e prea devreme să bați alarma. Noi îți putem da sfaturi, dar dacă el s-a reținut, pentru că ți-a ales un parfum nou și acum miroase așa?

2. Pentru început trebuie să decizi dacă ești pregătită să afli adevărul. După asta viața ta se va schimba și relația cu acest bărbat nu va mai fi niciodată la fel. Și dacă nu descoperi nimic, cum îi vei explica neîncrederea ta?

3. Dacă dovezile adulterului sunt incontestabile, la început trebuie să te liniștești, să nu iei nicio decizie pripită, când ești copleșită de emoții.

4. Apoi decide ce vrei să faci. E un lucru dificil, pentru că există doar două opțiuni: să nu ierți trădarea sau să salvezi familia. Oricare ar fi decizia, nu acționa pripit.

5. Pe pământ nu există aproape nicio femeie care să poată acționa în mod adecvat în această situație. De aceea, e mai bine să-i dai de înțeles că știi totul și separați-vă pentru câteva zile sau o săptămână. Dacă nu ai posibilitatea să pleci, cel puțin încercați să păstrați neutralitatea în același locuință. Așteaptă până când te vei liniști, apoi discutați.

6. Cu siguranță ai multe întrebări. Nu-l acuza, pentru a nu transforma discuția într-o ceartă. E mai bine să-l asculți. Bărbatul îți va spune singur că are altă relație, la ce etapă este și ce planuri are cu tine.

7. Și dacă spune că o iubește și pleacă la ea?

Mai devreme sau mai târziu s-ar fi întâmplat asta. Dar nu înseamnă că va pleca pentru totdeauna. 80% dintre bărbații care au plecat din cauza rutinei, se întorc înapoi în familie, dacă soțiile lor nu-i șantajează, nu-i urmăresc și nu fac scene urâte. Comportă-te decent!

8. Și dacă vrea să rămână sau se întoarce. Cum să-l iert?

 Acesta este un proces complicat și nu ar trebui să-l accepți cu brațele deschise. Este important să vorbiți despre motivele care au dus la infidelitate, să-ți exprimi toate nemulțumirile acumulate și să vă înțelegeți că nu veți mai reveni niciodată la acest subiect.

9. Și viața noastră va fi ca înainte?

 Nu. Niciodată. Ambii vă veți schimba, dar aceste schimbări nu vor fi neapărat în rău. Cu abordarea corectă, respectul de sine și înțelegerea reciprocă, doar veți consolida relația.