Trebuie să-l eliberezi, chiar dacă asta îți frânge inima. Iată de ce…

Draga mea, el nu este pentru tine. Nu. Dacă ar fi fost, nu ar trebui să-i spui ”Adio”. Nu ar trebui să iei această decizie.

El nu este iubirea vieții tale, nu este destinul tău. Este doar un trecător în viața ta. Un paragraf în povestea ta. Doar o propoziție sau poate chiar un cuvânt într-un scurt pasaj.

Nu e nici măcar o undă, ci doar un val pe apă. Nu trebuie să-ți faci griji. Nu te va prinde. Nu te va acoperi. Nu te va îneca.

El nu merită să fie un capitol separat în cartea vieții tale. Nu merită un loc în ea și în inima ta, pentru că nu a avut curajul să te iubească cu adevărat.

I-ai oferit totul, iar el a fost prea speriat să ți se deschidă. I-ai spus despre sentimentele tale, iar el a râs de ele. Voiai atât de mult să te dorească, pentru un moment chiar ai crezut asta.

Ai crezut că el poate fi cel care îți poate da lumea peste cap. Că poate fi cel care te va inspira la noi realizări. Ai crezut că el poate fi casa ta.

Dar adevărul e că nu va fi așa pentru tine. El nu avea de gând să-ți protejeze inima. Și nici să ți-o dea pe a lui. Nu avea intenția să te sărute în public sau să te roage să fii doar a lui. Nu avea intenția să te iubească așa cum voiai tu.

Acum te gândești ce ai pierdut. Crezi că ești frântă, că nu te vei putea ridica niciodată. Crezi că nu vei mai fi niciodată la fel. Că ți-a luat acea parte din tine, pe care nu o vei mai recupera niciodată.

Trebuie să știi că el niciodată nu va fi al tău. Nu va fi cel care îți va prepara supa când ești bolnavă. Care te îmbrățișează când ești disperată. Care te sărută pe frunte și îți face cu ochiul de la distanță. Cel care te privește și este mândru că ești a lui. Acest bărbat niciodată nu va fi cel care se va îndrăgosti de tine.

El nu va fi niciodată omul tău.

Tu ești cea curajoasă. Ești frumoasă. Nu ți-a fost frică să iubești, să-ți deschizi inima. Nu ți-a fost frică să rămâi cu inima zdrobită și să cazi.

Asta te face puternică. Te face curajoasă. Te face mai bună, decât va fi el vreodată.

Meriți pe cineva care te va iubi la fel de mult cum iubești tu. Deci, eliberează această iubire. Eliberează acest bărbat. Și nu uita că meriți o iubire adevărată. Completă.  Necondiționată.

Nu ai nevoie de el. De fapt, nu ai avut nevoie niciodată.