Iată ce se întâmplă cu femeia, când întâlnește bărbatul care-i place cu adevărat.

Când un bărbat îți place cu adevărat, nu poți să nu zâmbești. Probabil ai auzit că în zâmbet sunt implicați zeci de mușchi faciali, dar ai nevoie de mult mai multe forțe pentru a scăpa de acest zâmbet, pentru că ești extrem de fericită.

Când un bărbat îți place cu adevărat, chiar dacă nu-l cunoști bine, simți că vă cunoașteți de-o viață. Lângă el te simți confortabil și fără să știi ce sport iubește, ce mănâncă la micul dejun sau care este numele lui de familie, oricum ai încredere în el.

Când un bărbat îți place cu adevărat, nu-ți pasă de idealul pe care l-ai creat când aveai 16 ani. Nu-ți pasă că nu are 180 cm înălțime, un corp de atlet și ochi albaștri. Iar imaginea motociclistului pasionat ce cântă chitară, în mintea ta acum pare a fi goală și artificială, în comparație cu bărbatul viu pe care l-ai întâlnit în viața reală.

Când un bărbat îți place cu adevărat, numeri zilele și orele până la următoarea întâlnire. Iar când îl întâlnești din nou, acel zâmbet care a devenit o caracteristică permanentă a feței tale – strălucește și mai mult și simți că acum totul este bine.

Când un bărbat îți place cu adevărat, imaginația ta aleargă cu 10 ani înainte, în viitorul vostru și trebuie să-ți potolești fanteziile, despre cum vor arăta copiii voștri sau cum va suna noul tău nume de familie.

Când un bărbat îți place cu adevărat, două zile de despărțire îți par o eternitate. Ți-e teamă, pentru că relațiile sunt un lucru foarte complicat și deja ai fost rănită. Dar ești mai curajoasă decât credeai. Și niciodată nu te-ai simțit atât de vie.

Când un bărbat îți place cu adevărat, știi că relația poate eșua sau poate avea succes. Dar indiferent ce se întâmplă în viitor, în acest moment ești în al șaptelea cer. Și nicidecum nu vrei să cobori de acolo.