Cum recunoști un bărbat zgârcit? Îl trădează aceste 6 Semne!

După câteva luni sau ani de relație, partenerul tău a devenit mai zgârcit și găsește o mulțime de scuze pentru asta. Acest comportament te-a pus pe gânduri, oare nu va fi așa întotdeauna? Să analizăm împreună cele mai comune trăsături ale acestor bărbați.

1. Nu-ți oferă cadouri.

Bărbatul zgârcit nu recunoaște și nu înțelege de ce trebuie să ofere cadouri, dacă nu există motive întemeiate pentru asta. El crede că cheltuielile pentru plăceri sunt inutile, că trebuie să investești banii cu înțelepciune. De la astfel de parteneri, probabil și flori vei primi numai de ziua ta.

2. Nu lasă niciodată bacșiș

Ar fi o greșeală să nu acorzi atenție acestui tip de zgârcenie. S-ar părea că e nimic de  economisit aici? Dar nu e vorba de economie, ci de faptul că este zgârcit. Nu este o trăsătură bună a unui bărbat. Ești de acord?

3. Vine în vizită cu mâinile goale

L-ai invitat la tine, ai pregătit totul, iar el a venit cu mâinile goale – fără prăjituri, fără vin. În schimb, s-a așezat fără jenă la masă și a început să mănânce.

4. Nu se bucură de viață

Având un salariu bun, el nu vrea să ieșiți nicăieri, nici să vizitați ceva, ci doar să stea acasă. Alături de un astfel de bărbat îți va fi extrem de plictisitor.

5. Cere raportul pentru fiecare bănuț

Acest bărbat are mereu în minte limita sumei pentru cumpărături. Dacă depășește această sumă, brusc i se schimbă dispoziția și devine nervos. Cu un astfel de comportament, îți va distruge și ție dispoziția.

6. Economisește chiar și pentru sine

Acest bărbat cu greu se va despărți de banii săi, chiar și pentru un tricou sau o cămașă nouă. Deseori evită cumpărăturile, spunând că nu are nevoie de nimic și va purta hainele vechi până la găuri.