Subconștientul îți spune dacă ai alături persoana nepotrivită. Fii atentă la aceste 5 semne!

Majoritatea oamenilor se tem de singurătate și uneori încep relații pe care ar trebui să le evite. Cum puteți înțelege că alături de voi este persoana nepotrivită? Observați dacă în relația voastră există caracteristicile de mai jos:

1.Furie pentru lucrurile mici

În fiecare cuplu există lucruri ce nu sunt pe placul partenerului. Dar numai în relațiile unde nu există iubire, lucrurile mici sunt extrem de enervante. Psihologii afirmă că uneori chiar ne putem autoconvinge că iubim pe cineva, însă exact în detalii și în atitudinea noastră față de ele se manifestă adevărata esență a sentimentelor.

2. Relațiile intime vă provoacă dezgust

S*xul este baza vieții de familie și a relațiilor pe termen lung. De fapt, dorința s*xuală și pasiunea ne transformă din prieteni în iubiți și parteneri.

Cuplurile ce sunt împreună de foarte mult timp, la ei  s*xul nu este un fenomen frecvent. Însă, în acest caz, este importantă calitatea lui. Dacă faceți dragoste rar, dar cu plăcere – sunteți un cuplu puternic. Dacă însăși ideea de a face dragoste vă provoacă dezgust, cel mai probabil, sentimentele au dispărut.

3. Vă irită mirosul partenerului/partenerei

Unul dintre cele mai exacte semne subconștiente că simțim simpatie pentru cineva, este reacția noastră la mirosul lui. Mirosul corpului, părului, gurii, parfumului pe corp. Atât timp cât vă plac mirosurile, între voi există iubire.

În cazul în care mirosurile vă irită – aceasta este o descriere exactă direct din subconștient a atitudinii voastre față de persoană.

4. Nu vrei să te gândești la viitor

Dacă nu planificați viitorul, probabil nici nu vi-l doriți? Noi, oamenii, suntem construiți astfel încât ne gândim mereu la viitor – așa e mai ușor să ne planificăm viața. Dacă partenerul nu se încadrează în planurile tale, puțin probabil se încadrează și în viața ta.

5. Neînțelegerile cu părinții

Părinții întotdeauna au un simț special, atunci când în cuplu nu există dragoste. Da, uneori mama este geloasă pe fiul ei, tatăl pe fiică, dar dacă la începutul relației mama lui a fost fericită că are o noră ca tine, iar apoi și-a schimbat opinia, probabil simte lipsa ta de iubire și în acest caz ar trebui să fii sinceră cu tine.