Iată de ce bărbații NU vorbesc despre iubire (4 motive).

Te iubește, nu te iubește? Oare ar trebui să te indispui dacă bărbatul nu-ți spune cele două cuvinte prețioase? Oare înseamnă că nu are sentimente pentru tine?

În primul rând nu toți bărbații iubesc să-și exprime sentimentele verbal. Ei pot avea sentimente puternice, dar nu vorbesc despre ele.

Haideți să înțelegem, de ce bărbații nu spun cuvinte de iubire. În ce situații lipsa cuvintelor de iubire înseamnă lipsa sentimentelor și în care – este vorba doar de încăpățânare?

1.Bărbatul nu mai crede în cuvinte de dragoste

Probabil bărbatul tău o dată (sau chiar de mai multe ori) a fost înșelat sau părăsit după cuvintele “Te iubesc” și acum nu mai crede în ele. Sau poate chiar le urăște. Acest motiv poate fi recunoscut ușor dacă nu este încântat de cuvintele tale de dragoste, deși în rest, aveți o relație minunată.

2. Vrea să se convingă de sentimentele sale 

Există și cazuri când bărbatului nu-i place să arunce cuvintele în vânt. ”Te iubesc! – pentru el este ceva serios, care înseamnă o viață lungă și fericită împreună. Acești bărbați nu spun imediat cuvinte de iubirii și nu le spun oricui. Le vor spune doar femeii speciale din viața lor. Și dacă le auzi într-o zi, poți să nu te îndoiești de sinceritatea lor.

3. El prețuiește cuvintele

Probabil ceea ce se repetă de multe ori, pentru el, nu are sens. Dacă deja ți-a mărturisit iubirea, el consideră că este suficient. Atunci când nu va mai avea sentimente frumoase pentru tine, îți va spune. Însă atât timp cât ele există, acest bărbat nu vede sensul sa-și reafirme sentimentele, pentru că deja a vorbit despre asta.

4. Nu te iubește

Ei bine, trebuie să recunoști că există și un astfel de motiv. Și aici desigur, trebuie să te uiți nu la cuvintele bărbatului, ci la acțiunile, comportamentul și planurile lui pentru un viitor comun. Deci, dacă ți se pare că ceva nu este în regulă, fii sinceră cu tine și nu pierde timpul cu cineva care nu este gata să și-l petreacă cu tine.