El NU se va schimba NICIODATĂ! Iată de ce trebuie să fugi dintr-o relație abuzivă

V-ați certat din nou pentru că nu te-ai uitat cum trebuie în direcția lui și, în general, ai respirat prea tare? Crezi că tu ești vinovată și dacă ai fi ascultătoare, totul ar fi în ordine?

Majoritatea femeilor care sunt în relații cu bărbați despotici au speranța că aceștia se vor schimba într-o zi.

De ce aștepți ca el să se schimbe?

Credința că iubirea ta neapărat îl va salva, îl va schimba și îl va transforma într-un prinț frumos, este impusă atât de educația patriarhală, complexele tale, cât și poveștile cu prinți.

Adevărul este că îți place să suferi. Trebuie să ai subiecte pentru care să te plângi prietenelor sau să plângi noaptea în pernă. Există un astfel de complex și, din păcate, este foarte comun.

Acest bărbat nu se va schimba! Dacă prietenul (soțul, logodnicul) tău te-a lovit pentru că nu te-ai uitat în direcția lui așa cum ”trebuia”, să știi că el va face asta întotdeauna!

Cu fiecare scandal, cu spargerea vaselor și umilinței, el va deveni tot mai puternic. Și vei intra într-un cerc vicios. Bărbatul tău tiran va câștiga forță și se va afirma din contul tău, iar tu vei fierbe în această suferință și în convingerea că el se va schimba.

Ce trebuie să faci?

Este important să renunți la rolul de victimă. Scapă complexul femeii care îi salvează mereu pe toți și forțează-te să crezi că bărbatul tău nu se va schimba. Niciodată. Totul se va înrăutăți.

Iar tu ai doar o viață, o tinerețe. Și nu trebuie să le pierzi pe bărbați nedemni.