Iată ce-și doresc bărbații într-o relație, însă nu cer asta pentru a nu părea slabi!

Deseori, multe femei afirmă: “Bărbații au nevoie doar de s*x!”, ”Nu-i pasă deloc de mine”, ” Are nevoie de mine, doar pentru satisfacție!”, ”Bărbații sunt atât de primitivi, încât nu-i interesează decât de s*xul!” etc. Sau poate că femeile nu vor să vadă că bărbații își doresc și altceva?

Probabil vei fi surprinsă, însă există lucruri pe care bărbații și le doresc mai mult decât s*xul. Doar că mândria nu le permite să spună acest lucru.

De fapt, bărbatul are nevoie de sensibilitate și liniște. Atingerea ușoară a femeii iubite este capabilă nu numai să-i îmbunătățească starea de spirit, ci și să-l salveze de tristețe, să-l motiveze la noi realizări. Însă, bărbatul nu are curaj să ceară asta. Îi este teamă să nu pară slab în ochii iubitei.

Bărbatul trebuie să simtă iubirea. Este simplu – acceptarea și aprobarea femeii. După cum știți, femeia oferă relației emoții. Al doilea loc important după atingere, îl ocupă cuvintele. Ele îi pot oferi bărbatului încrederea în sine, care în curând va schimba lumea din jurul vostru.

Bărbatul își dorește ca femeia să fie interesată de el. Nu trebuie să inventezi nimic, doar să-l întrebi cum i-a trecut ziua, ce a fost interesant, cum l-a afectat o împrejurare sau alta. Dar aici există un detaliu: nu merită să-i faci un adevărat interogatoriu despre muncă. Pentru că există lucruri în care femeia nu trebuie să se implice, în special dacă are obiceiul de a bârfi cu prietenele.

De asemenea, bărbatul își dorește ca eforturile lui să fie apreciate. Verbal. Pentru că el nu-ți poate ghici gândurile, nu știe ce crezi. Deci, trebuie să-ți exprimi gândurile și admirația. Iată aproximativ ceea ce vrea să audă bărbatul.

– Mă bucur că am venit aici, mulțumesc.

– Ești atât de bun! Lucrezi mult și depui atât de mult efort pentru familia noastră.

Atinge-i umărul și șoptește-i: – Ești un tată și un soț bun. Te iubesc pentru asta.

Când îți oferă opțiunea lui de vacanță, ia-l de mâna și spune-i: – Doamne, te ador!

Când vine acasă de la serviciu, întâlnește-l și spune-i: – Bună! Mă bucur să te văd. În mod ideal, ar fi să o faci zâmbind.

Când se simte rău, doar îmbrățișează-l și spune-i: – Totul va fi bine. Fără cuvinte și întrebări în plus.

Toți oamenii își doresc atenție și înțelegere, indiferent de s*x. Desigur, în relații, orgoliul distruge totul și cineva trebuie să se adapteze după celălalt. Deseori femeia trebuie să facă asta, pentru că ea este s*xul slab. Dar crede-mă, afecțiunea și abordarea ta corectă, imediat îți vor aduce rezultate pozitive.