Cum să Iubești Corect Bărbatul sau Cele 10 Reguli ale Unei Femei Înțelepte!

Să oferi sfaturi despre cum să iubești corect, desigur e stupid, să iubești corect – înseamnă, pur și simplu să iubești. Dar totuși, vreau să atrag atenția asupra unor subtilități în relația dintre bărbat și femeie.

Să iubești corect – înseamnă mai întâi de toate să ai grijă de starea ta interioară, starea de spirit și bunăstarea ta. Iată cum poți face asta:

1. Nu transforma relația în responsabilități numai pentru tine, nu lipsi relația voastră de viață și bucurie.

Dacă tu muncești la 2-3 locuri de muncă și venind acasă toate treburile casnice sunt responsabilitatea ta, atunci despre ce bucurie în relație putem vorbi? Nu trebuie să te epuizezi, să obosești, să nu dormi suficient – toate acestea duc la epuizare, lipsa de energie și pierderea dispoziției, care la rândul lor îi va afecta pe toți cei apropiați, în primul rând pe partenerul tău.

2. Ascultă-te și ascultă-ți dorințele. 

Deseori, dorind să-i ajutăm și să avem grijă de alții, uităm de noi. Dacă această grijă îți aduce plăcere și te încarcă de energie, atunci nu e nicio problemă. Însă, dacă te epuizează, poate merită să te gândești mai întâi la tine.

3. Să iubești corect – înseamnă să nu-ți impui iubirea, să nu sufoci bărbatul, să  nu ceri iubire și atenție.

Dacă te depășește frica că vei fi părăsită, că vei deveni inutilă, te sperie singurătatea și nu vezi bucurie în viață fără bărbat, atunci cel mai probabil îți vei deteriora relația și viața. Să iubești corect – înseamnă să nu te pierzi în relație, să nu încerci să devii un tot întreg cu bărbatul, lipsindu-te și pe tine, și pe el de spațiu personal. Tu trebuie să ai viața ta interesantă și fără bărbat.

4. Să ai grijă de starea ta  – înseamnă să te poți bucura de proces.

Când gătești, încearcă să gătești nu pentru rezultat sau ca să fie ceva de mâncare în casă, ci pentru a obține plăcere din procesul de pregătire a mâncării. Învață să te bucuri de tot ceea ce faci.

5. Să iubești corect – înseamnă să poți comunica corect.

Atunci când ești copleșită de emoții, ești supărată și tristă e greu să o faci, de aceea este important să-ți menții în ordine pacea interioară, să-ți rezolvi nemulțumirile și durerea din trecut. Scapă de toate setările negative care te împiedică să trăiești și atunci valul de furie și răutate nu te va copleși. Astfel te vei putea controla în conversație și vei putea alege cuvintele potrivite.

6. Să iubești corect – înseamnă să poți fi deschisă și să vorbești direct despre sentimentele, preocupările și dorințele tale. O femeie încrezătoare nu va insinua, ea va vorbi direct despre dorințele ei. Adesea, din cauza complexelor și neîncrederii în sine, femeile nu știu cum să ceară și cum să primească. Atunci când femeia își roagă bărbatul sincer, el se simte util. Asta îi permite să-și mențină statutul de BĂRBAT.

7. Să iubești corect – înseamnă să poți fi recunoscătoare, să poți mulțumi și să te bucuri cu sinceritate de ceea ce face bărbatul. Este important să poți vedea binele în acțiunile lui, să nu te concentrezi doar asupra neajunsurilor.

8. Să iubești corect – înseamnă să știi în ce limbaj al iubirii vorbește bărbatul tău, ce este important pentru el – îmbrățișările tale sau cina delicioasă, casa curată sau lauda ta.

9. Să iubești corect – înseamnă să-ți respecți bărbatul. Să-i respecți dorințele, spațiul personal, realizările reale, nu neapărat materiale, ci și calitățile spirituale.

10. Să iubești bărbatul corect – înseamnă să crezi în el. Să nu te îndoiești de el și de abilitățile sale, iar dacă nu vezi și nu crezi în el, atunci lasă-l altei femei care va vedea în el ceea ce nu ai văzut tu. Și nu pentru că ești rea, ci pentru că ai alt unghi de vedere.